Jura

Jura

Med et indsigtsgivende læringsforløb bliver du skarpere på juraen og alle dens komplekse facetter, samt lærer at håndtere juridiske opgaver – også selvom du ikke er uddannet jurist. Lad os styrke dig i dit arbejde med juraen.

Alle arrangementer inkluderer relateret e-learning materiale og afholdes i luksuriøse, 5-stjernede omgivelser på Copenhagen Marriott Hotel i København og på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus. Begge hoteller tilbyder fantastiske og inspirerende kursusfaciliteter og vil sørge for en udsøgt fuld forplejning i deres delikate restauranter. Du går altså ikke kun hjem med ny viden og brugbare arbejdsværktøjer, du går også hjem med en uforglemmelig oplevelse.

Derudover vil du modtage et diplom som bevis for din deltagelse, og der vil være rig mulighed for at netværke med ligesindede deltagere samt undervisere.

Kurser & konferencer

Du får indblik i dine rettigheder som arbejdsgiver eller ansat samt overblik over de mest relevante bestemmelser, som kan have både praktisk og økonomisk betydning for dig.

Du bliver klædt på til at kunne navigere i de ansættelsesretlige regler om barsel og sygdom, samt hvad man som arbejdsgiver og medarbejdere bør være opmærksomme på.

På dette kursus får du kendskab til den nye ferielovs principper samt overblik over overgangsordningen, som har både praktisk og økonomisk betydning for dig og din virksomhed.

På denne konference får du viden og effektive værktøjer til at udarbejde og implementere forordningen, så din virksomhed overholder de lovmæssige krav til behandling af persondata.

Vores kunder taler for os

Nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og holde dig opdateret på kurser, konferencer, uddannelser m.m.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere