Q&A

Q&A

Vi har her samlet et kort overblik over de oftest stillede spørgsmål og svar på vores kunders henvendelser. Såfremt du ikke finder svar på dit spørgsmål nedenfor, er du velkommen til at kontakte os. Se vores kontaktoplysninger her.

Kan man tilmelde flere ad gangen?
Ja! Det er muligt at tilmelde flere deltagere ifm. samme ordre. Dette gøres ved at justere antallet af deltagere, der ønskes tilmeldt, på det specifikke produkt samt angive navn og stillingsbetegnelse, mail samt telefonnummer på de øvrige deltagere i feltet ”Bemærkninger til tilmeldingen”.

Alle deltagere vil umiddelbart efter tilmeldingen modtage en velkomstmail som bekræftelse på deres deltagelse. Der vil ligeledes blive fremsendt en faktura udstedt i det navn, som foretager gruppetilmeldingen, medmindre andet aftales.

Kan man betale fakturaen elektronisk via EAN nr.?
Ja! Venligst oplys virksomhedens EAN nr. i feltet ”Bemærkninger til tilmeldingen” ved tilmelding.

Hvis man er forhindret i at deltage – hvad gør man?
Af hensyn til vores begrænsede antal deltagerpladser gælder følgende betingelser.

Tilmeldingen er personlig og bindende, og deltagergebyret kan som udgangspunkt derfor ikke refunderes.

Såfremt man bliver forhindret i at deltage, er man velkommen til at overdrage sin plads til en kollega mod et administrationsgebyr på kr. 300 ekskl. moms.

Alternativt kan man også blive rykket til en anden dato eller et andet pristilsvarende forløb mod et administrationsgebyr:

  • Op til 14 dage før afholdelsesdatoen: kr. 1.000 ekskl. moms.
  • Mindre end 14 dage før afholdelsesdatoen: kr. 1.500 ekskl. moms.

OBS: Er der tale om rykning af et uddannelsesforløb faktureres kr. 1.500 ekskl. moms uanset tidspunkt.

Kan man afholde interne virksomhedsforløb?
Ja! Vi udbyder skræddersyede, interne virksomhedsforløb, hvor vores undervisere og foredragsholdere kommer ud til virksomheden, når det passer ind i kalenderen. Du kan læse meget mere om vores interne virksomhedsforløb her.

Du er også velkommen til at ringe og høre nærmere på tlf. +45 5372 8000 og få et uforpligtende tilbud.

Hvor foregår arrangementerne?
Alle arrangementer foregår i skønne og inspirerende hotelomgivelser i hele landet. Cirka en uge inden afholdelsen modtager alle deltagere en e-mail med praktiske informationer, bl.a. om tid og sted, transport- og parkeringsmuligheder samt anden vigtig information omkring arrangementet.

Da mange af arrangementernes afholdelsessteder afhænger af deltagerantallet, kan vi først oplyse om præcis lokation, når arrangementet nærmer sig.

Hvor længe varer arrangementerne?
Som udgangspunkt varer alle arrangementer fra kl. 8:30 – 16:00. Dagen starter med registrering, morgenmad og networking kl. 8:30, og undervisningen går i gang kl. 9:00. Der vil blive serveret frokost i hotellets delikate restaurant fra kl. 12:00 – 13:00 og kl. 14:00 vil the, kaffe og kage blive sat frem. Arrangementet forventes afrundet og afsluttet kl. 16:00.

Hvor længe har man adgang til e-learning materialerne?
Som deltager på alle vores arrangementer modtager man det relaterede materiale permanent, så man altid har mulighed for at bruge det som et nyttigt opslagsværk.

Kan man få rabat ved køb af flere arrangementer?
Ja! Såfremt man ved, at man har behov for flere kompetencegivende forløb, er det muligt at kontakte os og få et tilbud på dette. På denne måde opnår man også den bedste pris. Man skal ikke nødvendigvis vælge alle forløb ved tilmelding, men kan blot vende tilbage, når man har besluttet sig for de resterende forløb.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os ved at sende en e-mail til info@montus.dk. Du kan også ringe ind til os. Vi sidder klar til at tage imod din henvendelse.

Tilfredshedsgaranti – man kan trygt handle hos os

Samarbejdspartnere

Nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og holde dig opdateret på kurser, konferencer, uddannelser m.m.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere