Salg & marketing

Salg & markedsføring

Deltag på et kompetencegivende læringsforløb hos os, og øg dit kendskab og din forståelse for den gode markedsføring og dine kunders behov. Med de rigtige værktøjer inden for salg og markedsføring, bliver du i stand til at gøre din virksomhed synlig og attraktiv – også på de sociale medier, som i dag er uundværlige kommunikations- og salgskanaler.

Alle arrangementer inkluderer relateret e-learning materiale og afholdes i luksuriøse, 5-stjernede omgivelser på Copenhagen Marriott Hotel i København og på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus. Begge hoteller tilbyder fantastiske og inspirerende kursusfaciliteter og vil sørge for en udsøgt fuld forplejning i deres delikate restauranter. Du går altså ikke kun hjem med ny viden og brugbare arbejdsværktøjer, du går også hjem med en uforglemmelig oplevelse.

Derudover vil du modtage et diplom som bevis for din deltagelse, og der vil være rig mulighed for at netværke med ligesindede deltagere samt undervisere.

Kurser & konferencen

På dette kursus får du værktøjerne til at arbejde med de sociale medier professionelt i din forretningsstrategi, så du forbedrer virksomhedens bundlinjen.

Vores kunder taler for os

Nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og holde dig opdateret på kurser, konferencer, uddannelser m.m.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere