Salgs- og Marketing Automation Manager

Montus Business Academy, Hellerup

Vil du være en del af et vækstende efteruddannelsesinstitut, brænder du for marketing, og har du motivation og flair for salg og kundekontakt? Så er det dig, vi søger!

Montus Business Academy er en ung kursus- og uddannelsesvirksomhed beliggende i et attraktivt kontorfællesskab på Strandvejen i Hellerup. Vi udbyder kompetencegivende kurser, konferencer og uddannelser i luksuriøse 5-stjernede hotelomgivelser til ansatte i både den offentlige og private sektor i Danmark.

Du bliver en del af en professionel og social virksomhed i stærk vækst, hvor salg og digital markedsføring vil være omdrejningspunktet i din hverdag. Du garanteres et selvstændigt arbejdsområde med en lang række spændende og udviklende opgaver, hvor du skal turde løbe med bolden, tage ansvar for dine leverancer og træffe forretningskritiske beslutninger. 

Du vil indgå i et tæt samarbejde med virksomhedens marketingdirektør og driftsdirektør.

Erfaring med salg og digital markedsføring

Du vil være ansvarlig for salg og digital markedsføring med særligt fokus på digitale e-mailkampagner. Du skal planlægge, udarbejde, eksekvere og analysere kampagnerne samt kunne opsætte automatiske flows.    

Dine opgaver

  • E-mailmarketing og opsætning af flows
  • Udarbejde skriftligt indhold til kampagner og annoncering
  • Automation på tværs af vores platforme, herunder hjemmeside, e-mails, SoMe mv.
  • Daglig kundekontakt og salg på telefon, e-mail og chat
  • Planlægning af digitale aktiviteter internt og i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere
  • Skrive content til hjemmesiden i form af faglige pressemeddelelser.

Din profil

Du har nogle års erfaring efter endt videregående uddannelse inden for salg og marketing, og særligt har du arbejdet med e-mailmarketing, kunderejser og automation. Det vil være en fordel, hvis du allerede har beskæftiget dig med udsendingsprogrammer som Campaign Monitor, Mailchimp el.lign.

Du skal være stærk og professionel i din kommunikation såvel skriftligt som mundtligt, og du kan håndtere alle kunder, potentielle som eksisterende, med overskud, respekt og selvsikkerhed. 

Som person arbejder du struktureret, resultatorienteret og er selvkørende. Du har høje ambitioner, en positiv indstilling, og din faglige stolthed kan mærkes. Du er empatisk, uhøjtidelig og bidrager positivt til det sociale samvær på kontoret.

Løn og ansættelsesvilkår

Lønnen matcher dine kvalifikationer og erfaring.

Stillingen er fuld tid og gerne med opstart primo januar 2022 eller hurtigst muligt derefter.

Skal du med på holdet?
Send din ansøgning til driftsdirektør Micka Eksten på hr@montus.dk. Vi afholder løbende samtaler, så lad os høre fra dig snarest. Opslaget fjernes, når stillingen er besat.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du ringe til os på tlf.: 5372 8000.

Vi glæder os til at høre fra dig.