Blog

25%rabat, Efteruddannelse, Kompetenceudvikling, Marriott, Personlig udvikling, RadissonBlu, Sommertilbud

Velkommen tilbage fra sommerferie ☀️

2019-07-29, Author: Montus

For de fleste er sommerferien slut, og hverdagen kalder atter igen. Selvom du har fået slappet af og ladet dine batterier op, kan det alligevel være svært at finde arbejdsgejsten igen efter flere ugers afslapning.

Mange af vores kunder har derfor allerede tilmeldt sig et eller flere af vores kompetencegivende arrangementer efter sommerferien for at have noget at se frem til.

Vi giver derfor nu også dig muligheden for at komme med til en god sommerpris. Vi tilbyder nemlig hele 25 % rabat på nedenstående arrangementer. 

– KUN INDTIL DEN 7. AUGUST 2019 –
Chefsekretærkonferencen – nu kr. 4.125
Den nye ferielov – nu kr. 2.625
Excel grundlæggende – nu kr. 2.925
Excel udvidet – nu kr. 2.925
Koordinator Uddannelsen (5 moduler) – nu kr. 16.425

Lederuddannelsen (6 dage) – nu kr. 21.675
Mindfulness – nu kr. 3.375
Nudging – nu kr. 4.125

Outlook – nu kr. 2.925
PowerPoint – nu kr. 2.925
Stresshåndtering (2 dage) – nu kr. 6.750

Alle priser er ekskl. moms og inkluderer fuld forplejning, undervisningsmateriale samt diplom.

Alle arrangementer afholdes i luksuriøse, 5-stjernede omgivelser på Copenhagen Marriott Hotel i København og på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus.

Tilmelding
Tilmeld dig direkte ved at besvare denne mail, elektronisk via linkene ovenfor eller på tlf. +45 5372 8000. Vi sidder klar til at tage imod dit opkald.

Anfør rabatkoden – SOMMER25 – ved tilmelding senest onsdag d. 7. august 2019.

Vi håber at kunne byde dig og dine kolleger velkommen.

———————————————————————————–

Vores kunder taler for os på Trustpilot
“Det var en berigende oplevelse at tage et kursus hos jer. Det bliver ikke sidste gang.” ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Interessant, indsigtsgivende og spækket med fantastisk tips og tricks. Jeg deltog på kurset, fordi min kollega anbefalede mig Montus. De ydede en god og hurtig service. Jeg glæder mig til at afprøve det tillærte i min dagligdag.” ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Jeg har gennem min relativt korte karriere været på flere forskellige kurser leveret af forskellige udbydere – nogle bedre end andre!  Det var en kæmpe fornøjelse at bruge Montus, der var styr på alt fra tilmeldning, forberedelse, indhold og opfølgning. Kvaliteten af kurset var suplimt, outputtet stærkt og omgivelserne var skønne. Lige pt. har jeg kun gode ting at sige om Montus, der efter min mening er blandt Danmarks absolut bedste kursusudbydere!” ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️