5-stjernede Radisson Blu Scandinavia Hotel faciliterer alle vores arrangementer i Aarhus

Hos Montus Business Academy er vi stolte af at afholde alle vores Aarhusarrangementer på det 5-stjernede, luksuriøse Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus.

Det sofistikerede Radisson Blu Scandinavia Hotel er beliggende i fantastiske omgivelser helt centralt i Aarhus og ligger blot 500 meter fra hovedbanegården og tæt på mange af byens seværdigheder, som fx Aros Kunstmuseum og den idylliske havn.

Hotellet har 234 nyligt renoverede værelser, som er indrettede i tre design: New York Mansion, Urban og Natural Cool. To restauranter på hotellet, La Pyramide Restaurant, Bar & Lounge og Restaurant Scenario, serverer velsmagende lokale og internationale retter.

Desuden har hotellet et bredt udvalg af fleksible og helt fantastiske kursusfaciliteter, som strækker sig over 4.600 kvadratmeter og er ideelle til både store og små arrangementer. Til mødelokalerne findes en lang række uundværlige faciliteter, såsom gratis trådløst højhastighedsinternet, en stor (og ekstraordinært gratis for alle Montus’ kunder) parkeringsplads for gæster, der ankommer i bil, udsøgt fuld forplejning hele dagen mv. Vores kursister er derfor i de bedste hænder og går ikke kun hjem med ny viden og gode arbejdsværktøjer, de går også hjem med en ny og uforglemmelig oplevelse.

Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus ligger altså godt placeret, uanset om du kommer i egen bil eller er med offentlig transport.

Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen til vores arrangementer på Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus.

Med venlig hilsen
Montus Business Academy