Hvem er Montus

Historien om Montus

Navnet Montus stammer fra ordene Montis og Motus, som på latin betyder bjerg og bevægelse. Inspirationen til navnet opstod, da stifterne bag virksomheden bevægede sig hen over Alpernes højeste bjerg, Mont Blanc. Dette ledte deres tanker hen på, hvor vigtig livslang læring og udvikling er for alle, hvilket er symboliseret i både navn og logo. Denne læring og udvikling kræver mod og initiativ til at bevæge sig op ad sin personlige karrierestige og dermed flytte sig fra ét sted til et nyt. Ligeledes kræver det også lyst og viljestyrke at udfordre eget ståsted i livet.

Hvem er vi

Vi er et efteruddannelsesinstitut, der videreudvikler og udfordrer medarbejdernes kompetencer og karrieremæssige muligheder både nu og i fremtiden. Dette gøres ved at udbyde kvalitetssikrede og højaktuelle arrangementer i inspirerende miljøer i hele landet og i samarbejde med en lang række yderst kompetente og passionerede undervisere og foredragsholdere.

Montus er ejet og drevet af Marie-Louise Sander, Cand.merc.EMF, og Micka Eksten, Cand.merc.HRM. Tilsammen har vi mere end 10 års erfaring med at udbyde karrierefremmende kurser, konferencer og uddannelser til landets ledende virksomheder og organisationer.

Vi udbyder kurser, konferencer og uddannelser inden for ledelse, HR og personale, it, jura, kommunikation, personlig udvikling, projektledelse samt salg og markedsføring. Vores primære formål er at løfte livskvaliteten og de faglige kompetencer i arbejdslivet, såvel som i samfundet.

I takt med at teknologien og samfundet udvikles med hastige skridt, opstår en efterspørgsel efter konstant at kunne følge med denne udvikling og fortsat sikre sin attraktivitet på arbejdsmarkedet. Derfor udvikler og opdaterer vi også løbende vores produktportefølje, så vi på bedste vis klæder vores kursister på til fremtidens arbejdsplads.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os ved at sende en e-mail til info@montus.dk. Du kan også ringe ind til os. Vi sidder klar til at tage imod din henvendelse.

Med venlig hilsen

Marie-Louise Sander
Marketingdirektør

Micka Eksten
Driftsdirektør

Tilfredshedsgaranti – man kan trygt handle hos os

Et udvalg af vores kunder

Vores kunder taler for os

Samarbejdspartnere