Vision, mission & værdier

Vision, mission & værdier

Her kan du læse om Montus’ vision, mission og værdier, der samlet skal sørge for, at du får en god oplevelse, hver gang du handler hos os. Disse danner grundlaget for vores hverdag og kultur og er sammensat til fordel for vores kunder og bidrager til vores overordnede mål, nemlig at udvikle medarbejdernes faglige kompetencer.

Vision
Vores vision er at være det foretrukne efteruddannelsesinstitut for landets modne erhvervsfolk i den offentlige og private sektor.

Vi ønsker at bidrage med kompetencegivende arrangementer til erhvervsfolk, der ønsker at udvikle deres faglige og personlige kompetencer samt medvirke til den fortsatte udvikling på arbejdsmarkedet såvel som i samfundet.

Mission
Vores mission er at udvikle og omsætte idéer til fordel for enkeltpersoner, teams samt virksomheder. Dette søges opnået ved at bidrage med værdi og udvikling i privat- og erhvervslivet gennem kvalitetssikrede kurser, konferencer og uddannelser for at skabe værdi for den enkelte, virksomheden og samfundet generelt.

Forudsætningen for at vi kan opnå succes med dette er en attraktiv og faglig arbejdsplads, som konstant holder sig ajourført med tidens nyeste trends og viden. Dermed sikres et højt professionelt niveau i alt, hvad vi foretager os.

Værdier
Hos Montus danner følgende fem værdier grundlaget for vores indsats:

   – Faglige: Hos os har vi et højt fagligt niveau. Det er essentielt for os at samarbejde med undervisere, som har den fornødne og rette faglighed og undervisningserfaring. Denne kombination skal sikre, at vi kan levere arrangementer af højeste kvalitet.

   – Højaktuelle: Vi bestræber os på konstant at være opdaterede med nye, faglige og højaktuelle emner, som omsættes til alle vores arrangementer. Vi efterlever så vidt muligt ønsker og efterspørgsler fra vores kunder, hvilket gør, at vi hele tiden følger med udviklingen i samfundet.

   – Kvalitetsorienterede: Vi stræber altid efter at levere en høj standard på alle vores arrangementer, internt såvel som eksternt. Kvalitet er nøgleordet for alle vores handlinger og skal være med til at skabe tryghed for medarbejdere, kunder, undervisere og samarbejdspartnere.

   – Passionerede: Vi er yderst dedikerede og passionerede for at føre vores viden ud i samfundet. Vi har altid hjertet med os og ønsker, at alle får muligheden for at dygtiggøre sig indenfor deres kompetencefelter. Dette er omdrejningspunktet i alt, hvad vi foretager os.

   – Troværdige: Vi nærer en stærk forkærlighed for efteruddannelse og har derfor fuld fokus på at skabe en tæt og tillidsfuld relation til alle vores kunder.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os ved at sende en e-mail til info@montus.dk. Du kan også ringe ind til os. Vi sidder klar til at tage imod din henvendelse.

Tilfredshedsgaranti – man kan trygt handle hos os

Et udvalg af vores kunder

Nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og holde dig opdateret på kurser, konferencer, uddannelser m.m.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere