Interne virksomhedsforløb

Er I flere medarbejdere fra samme virksomhed, der ønsker at udvikle jeres faglige kompetencer inden for et specifikt felt, tilrettelægger og udfører vi skræddersyede, interne virksomhedsforløb.

Vores interne virksomhedsforløb er arrangementer, der skaber en helt unik mulighed for at opnå et fælles kompetenceløft, som forankrer det tillærte og skaber fundament for, at virksomheden internt taler samme sprog. Derved integreres forretning og menneskelige ressourcer på bedste vis.

Udformning og indhold

Der tages udgangspunkt i programmerne fra de åbne forløb på vores hjemmeside, se vores produktkatalog her, men vi sammensætter også meget gerne et unikt forløb, for at sikre, at underviseren kan fokusere på de områder, der understøtter den udvikling, som jeres virksomhed er i gang med. Derudover sikrer det, at deltagerne og underviseren undervejs i forløbet kan tilpasse aktiv involvering, virksomhedsrelaterede cases og praktiske øvelser.

Afholdelsesfaciliteter

På de interne virksomhedsforløb kommer vores undervisere ud til jer i det tidsrum, der måtte passe bedst. Dette giver en høj grad af fleksibilitet samtidig med, at vi, i samarbejde med jer, har mulighed for at målrette undervisningen lige præcis efter jeres behov, ønsker og forretningsmæssige mål.

Såfremt I ønsker at sende jeres medarbejdere en dag ud af huset, kan vi også sagtens være behjælpelige med at booke inspirerende konferencelokaler samt forplejning.

Forløbene kan både være endagsarrangementer eller strække sig over en længere periode, der på dagen som udgangspunkt varer fra kl. 9:00 – 16:00, såfremt andet aftales.

Fordele ved interne virksomhedsforløb
 • Fælles kompetenceløft
 • Integrerer forretning og menneskelige ressourcer
 • Fleksibelt forløb som tilpasses specifikt jeres virksomhed
 • Kompetente, faglige og erfarne undervisere med stor passion for deres felt
 • Dag og tid som passer jer
 • Egne velkendte omgivelser eller andre inspirerende konferencelokaler
 • Mulighed for at gøre brug af internt materiale i undervisningen
 • Hurtig og servicemindet koordinering og administration.

Forberedelse

Afholdes virksomhedsforløbet i egne omgivelser, står I selv for lokale og forplejning samt teknisk udstyr ifa. projektor og whiteboard/flipover og eventuelt pc’ere til deltagerne. Underviseren medbringer selv egen pc.

Antal deltagere

Der er ikke nogen egentlige retningslinjer for, hvor mange deltagere der kan deltage på de interne virksomhedsforløb, idet dette afhænger af, hvilket forløb der er tale om, og hvilke præferencer virksomheden har.

E-learning materiale

På de interne virksomhedsforløb modtager alle et relateret e-learning materiale på en PDF-fil, som man altid kan benytte sig af efter behov. Materialet kan både fungere som et indledende, inspirerende læsestof med ny viden, praktiske værktøjer og caseopgaver, men kan også fungere som et effektivt opslagsværk til efter endt forløb.

Diplom

Alle deltagere modtager efter endt forløb et personligt diplom som bevis på deres deltagelse.

Priser

Vores priser varierer afhængigt af deltagerantal, arrangement og afholdelsessted og starter fra kr. 20.000 ekskl. moms.

Inkl. i prisen:

 • Unikt udviklet virksomhedsforløb
 • Branchens bedste og mest kompetente undervisere
 • Sparring med underviser inden, under og efter forløbet
 • Relateret e-learning materiale
 • Personligt diplom
 • Kundeservice pr. telefon, mail og chat.

Få rådgivning

Ring ind til os på tlf. +45 5372 8000, og få et uforpligtende tilbud på jeres næste kompetencegivende arrangement. Du kan også udfylde formularen nedenfor.

  Brug for hjælp?

  Du er altid velkommen til at kontakte os ved at sende en e-mail til info@montus.dk. Du kan også ringe ind til os. Vi sidder klar til at tage imod din henvendelse.

  Ofte stillede spørgsmål
  Er der stadig ledige pladser på kurset?

  Ud for hver dato findes en firkant med én af tre følgende farver:

  Er kurset markeret som udsolgt, er du velkommen til at skrive til os på info@montus.dk. Læs mere under punktet ”Kan jeg komme på venteliste på et kursus, som er udsolgt?” .

  Kan man lave en forhåndsreservation?

  Ja. Da mange af vores arrangementer har et begrænset antal deltagerpladser, er det muligt at lave en forhåndsreservation. Du er dermed sikret en plads på holdet helt uforpligtende og uden nogen form for økonomisk hæftelse. Vilkårene for reservationen afhænger af arrangement og aftale.

  Kan jeg komme på venteliste på et kursus, som er udsolgt?

  Du kan som udgangspunkt godt skrive dig på venteliste til et udsolgt kursus. Dog garanterer vi ikke, at du kan få en plads, da der kan være andre på listen før dig.

  Vi anbefaler derfor, at du tilmelder dig første ledige dato og samtidig skriver til os på info@montus.dk, at du ønsker at komme på venteliste på et udsolgt hold.

  Hvornår er tilmeldingsfristen for kurset?

  Du kan tilmelde dig helt frem til dagen før afholdelsen enten online på hjemmesiden, som er åbent døgnet rundt, pr. e-mail eller ved telefonisk kontakt inden for vores åbningstid, som er mandag til fredag fra kl. 8:30 – 16:30.

  Bemærk, at der er begrænset antal pladser på mange afholdelser. Derfor kan kurset godt blive udsolgt, hvis du venter for længe med at tilmelde dig. Vi anbefaler derfor altid, at du tilmelder dig i god tid. Når du har tilmeldt dig, modtager du umiddelbart efter en bekræftelse pr. e-mail.

  Er kurset markeret som udsolgt, er du velkommen til at skrive til os på info@montus.dk. Læs mere under punktet ”Kan jeg komme på venteliste på et kursus, som er udsolgt?”.

  Hvor afholder I jeres kurser?

  Vi afholder vores kurser i luksuriøse, 5-stjernede hotelomgivelser i hjertet af København, Odense og Aarhus.

  De unikke kursusfaciliteter indbyder til lærerige og inspirerende kursusdage, og med hotellernes 5-stjernede service sørger de for udsøgt forplejning hele dagen. Vores deltagere er derfor i de bedste hænder og går ikke kun hjem med ny viden og gode arbejdsværktøjer, de går også hjem med en uforglemmelig oplevelse.

  Vores arrangementer afholdes på Copenhagen Marriott Hotel, Comwell Odense – H. C. Andersen Hotel og Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus.

  Afholder I interne virksomhedsforløb?

  Ja, vi udbyder skræddersyede, interne virksomhedsforløb, hvor vores undervisere og foredragsholdere kommer ud til virksomheden, når det passer ind i kalenderen.

  Du kan læse meget mere om vores interne virksomhedsforløb her.

  Du er også velkommen til at ringe og høre nærmere på tlf. +45 5372 8000 og få et uforpligtende tilbud.

  Kan jeg få rabat?

  Montus har forskellige rabatmuligheder.

  Eksempelvis er der mulighed for rabat ved tilmelding af flere personer fra samme virksomhed. Du har også mulighed for at opnå rabat, hvis du har brug for flere kompetencegivende kurser.

  Kontakt os for at høre mere om rabatmulighederne.

  Se alle spørgsmål og svar her