Personlig udvikling

Personlig udvikling

Sæt fokus på din personlige udvikling med et inspirerende og kompetencegivende læringsforløb hos os. Vores forløb inden for personlig udvikling hjælper dig til at udnytte dit fulde potentiale og blive en bedre udgave af dig selv. Dette til glæde for både arbejdsliv og privatliv.

Alle arrangementer inkluderer relateret e-learning materiale og afholdes i luksuriøse, 5-stjernede omgivelser på Copenhagen Marriott Hotel i København og på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus. Begge hoteller tilbyder fantastiske og inspirerende kursusfaciliteter og vil sørge for en udsøgt fuld forplejning i deres delikate restauranter. Du går altså ikke kun hjem med ny viden og brugbare arbejdsværktøjer, du går også hjem med en uforglemmelig oplevelse.

Derudover vil du modtage et diplom som bevis for din deltagelse, og der vil være rig mulighed for at netværke med ligesindede deltagere samt undervisere.

Kurser & konferencer

Denne lærerige konference sætter fokus på, hvordan du som chefsekretær og virksomhedens centrale ressource bedst udnytter, håndterer og griber din rolle an.

Denne konference giver dig som leder effektive værktøjer til at forebygge og håndtere konflikter på arbejdspladsen, så du kan minimere konflikternes alvorlige konsekvenser.

Denne konference giver dig værktøjerne til at navigere i en travl og krævende hverdag og har bl.a. fokus på din mentale robusthed, motivation og selvtillid.

Enneagrammet 

4.500 DKK Ex moms

Denne spændende konference giver dig indsigt i og muligheden for at forstå og anvende Enneagrammet som redskab i dit arbejdsliv såvel som privatliv.

På denne tankevækkende konference lærer du om hjernens mange fascinerende funktioner, og hvordan du træner din hjerne til at blive endnu skarpere i en travl hverdag.

På dette kursus får du kendskab til alt i et regnskab samt redskaber til, hvordan du økonomisk håndterer og dokumenterer de økonomiske konsekvenser af hverdagen.

På denne konference rustes du til at kommunikere effektivt på tværs af organisationen, så du får dit budskab sikkert frem og undgår kritiske misforståelser.

På denne inspirerende konference får du værktøjerne i Mindfulness til at skabe mere balance, nærvær, bevidsthed og fokus i dit arbejdsliv såvel som i dit privatliv.

Denne indsigtsgivende konference giver dig en lang række værktøjer til, hvordan du øger din og andres motivation og arbejdsglæde på arbejdspladsen.

Denne konference sætter fokus på, hvordan Nudging kan påvirke din adfærd til at træffe bedre beslutninger, undgå mentale smutveje og gøre intentioner til handlinger.

Dette kursus gør dig i stand til at håndtere og strukturere alle dine daglige opgaver effektivt, så du kan forbedre din prioritering og øge din produktivitet.

På denne tankevækkende konference får du indblik i positiv psykologi samt lærer, hvordan du med de rigtige værktøjer kan udnytte dit og andres fulde potentiale.

På dette lærerige kursus lærer du teknikkerne og redskaberne til at afholde en succesfuld og professionel præsentation med troværdighed og overbevisning.

Denne tankevækkende 2-dagskonference stiller skarpt på fænomenet stress, samt hvordan stress forebygges og håndteres på arbejdspladsen og i en travl hverdag.

Kurset giver dig redskaber til at skabe en effektiv og motiverende hjemmearbejdsplads med sunde vaner og fokus på kommunikation og relationen til din leder og kolleger.

På denne konference får du inspiration til dit lederskab, samt konkrete værktøjer til at styrke din lederrolle, og derigennem skabe ny værdi for dine medarbejdere og virksomhed.

På denne konference bliver du introduceret til den nyeste forskning inden for social intelligens, der har fokus på, hvad der sker i hjernen, når vi smitter hinanden.

Dette lærerige kursus skærper din skriftlige kommunikation i arbejdsregi, så du bliver læst og forstået professionelt, troværdigt og overbevisende.

På denne konference får du inspiration og konkrete værktøjer til, hvordan du skaber motivation og arbejdsglæde gennem emner som positiv psykologi og ledelses- og motivationsarketyper.

Uddannelser

Udvikl din karriere som koordinator el.lign., og bliv rustet til at håndtere en spændende, udfordrende og travl hverdag.

Boost dine lederkompetencer på dette ambitiøse og intense læringsforløb, som hæver barren for dig og din virksomhed.

Vores kunder taler for os

Nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og holde dig opdateret på kurser, konferencer, uddannelser m.m.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere