Undervisere & foredragsholdere

Undervisere & foredragsholdere

Hos Montus går vi nøje op i at udvælge branchens bedste og mest kompetente undervisere og foredragsholdere til alle vores arrangementer. Udvælgelsen sker bl.a. med udgangspunkt i deres uddannelsesmæssige baggrund, deres kompetencer, deres personlighed samt deres engagement for lige præcis deres felt. Desuden har alle vores undervisere og foredragsholdere mange års undervisningserfaring indenfor deres branche og er særligt specialiseret i de fag, som de underviser i.

For at vores kunder får den bedste sparring og vejledning i kompetenceudviklingsforløbet, har vores undervisere og foredragsholdere altid fokus på kundens faglige såvel som personlige udvikling.

It undervisere

Alle vores it undervisere er certificerede instruktører inden for deres felt og evner at undervise i øjenhøjde, så selv det tungeste lærestof gøres letforståeligt og sjovt at lære. Dette sikrer et højt undervisningsniveau og dermed et stort læringsudbytte for kursisterne.

Øvrige undervisere og foredragsholdere

Alle vores undervisere og foredragsholdere er erfarne, passionerede og motiverende profiler fra hele landet. Deres individuelle kompetencefelter spænder bredt, således at der både er mulighed for at møde dygtige profiler indenfor sundhedssektoren såvel som indenfor kommunikation og performance samt mulighed for at møde toppen af dansk erhvervsliv. Fælles for dem alle er, at de besidder en stor lyst og vilje til konstant at holde sig opdateret på deres interessefelter, hvilket sikrer, at vi kan udbyde de mest aktuelle og indsigtsgivende konferenceforløb.

Sådan sikrer vi høj kvalitet

En af vores kerneværdier er at kunne præsentere landets dygtigste og mest passionerede undervisere og foredragsholdere. Derfor deltager de også løbende på udviklingsforløb for at opnå den nyeste viden indenfor deres felt. Derved er de altid opdaterede på, hvad der rører sig i branchen og på markedet.

Vi bruger desuden deltagernes evalueringer til konstant at forbedre os, således at vi kan udbyde de bedst mulige arrangementer til vores kunder.

Tilfredshedsgaranti – man kan trygt handle hos os

Det er absolut altafgørende for os, at vores kunder er tilfredse med vores forløb. Vi lever af glade, tilfredse kunder og gode anbefalinger, hvorfor vi straks reagerer, såfremt dette ikke skulle være tilfældet. Vi hører derfor meget gerne, hvis der er tilbagemeldinger ifm. et forløb, så vi har mulighed for at sikre, at dette ikke sker i fremtiden. Vi vil selvfølgelig kompensere i form af et nyt kursus, pengene refunderet el.lign., såfremt vi finder feedbacken berettiget. Man kan derfor trygt handle hos os.

Undervisere

Her kan du se et udpluk af vores dygtige undervisere.

Skærmbillede 2018-05-29 kl. 11.11.35
Niels Goldschmidt

Cand.merc. i ledelse og har i over 30 år beskæftiget sig med ledelse og samarbejde – både gennem konsulentarbejde samt gennem afholdelse af en lang række efteruddannelser. Desuden har Niels været tilknyttet flere højere uddannelsesinstitutioner som underviser og censor.

Underviser på “Din rolle som konfliktløser”, “Enneagrammet” m.fl.

Henrik_hanschell-224x300
Henrik Hänschell

Seniorrådgiver og med en kandidatgrad fra KU. Henrik har mere end 30 års international erfaring med undervisning og konsulentrådgivning og besidder derfor en dyb og bred viden inden for personlig kommunikation, ledersparring, Human Ressource Development og lederrekruttering.

Underviser på “Lederkommunikation” & “Situationsbestemt Ledelse”.

0
Philip Vibsig

Cand.merc.aud. og 8 års erfaring som konsulent inden for regnskab, budgettering og rapportering og har sideløbende haft fokus på Excel-understøttelse af nøgleprocesser inden for økonomi. Til daglig arbejder Philip hos exacto som professionel udvikler af og underviser i løsninger baseret på Excel, VBA og SQL.

Underviser på flere af vores Excel forløb.

Skærmbillede 2021-02-23 kl. 13.07.14
Jonas Lützen

Cand.merc. i økonomistyring og 5 års erfaring med controlling og budgettering samt optimering af processer inden for økonomi og it. Jonas arbejder hos exacto som professionel udvikler af løsninger baseret på Excel, VBA, SQL og Power BI.

Underviser på flere af vores Excel forløb.

Pelle Epo
Pelle Nordhøj Kann

Prisvindende teaterinstruktør og uddannet fra Skuespillerskolen v/ Aarhus Teater, og har siden da fungeret som teaterleder, skuespiller og instruktør på film, TV og teater i ind- og udland. Pelle Nordhøj Kann har siden 2008 fungeret som underviser i præsentationsteknik og besidder desuden et helt unikt kendskab til kropssprog og sceniske virkemidler.

Underviser på “Præsentationsteknik – brænd igennem med dit budskab”.

LHA-web-2-400x362
Louise Horn Aagesen

Advokat hos Skau Reipurth & Partnere, hvor hun beskæftiger sig med alle aspekter af arbejds- og ansættelsesret samt rets- og voldgiftssager. Louise har stor undervisningserfaring inden for ansættelses- og arbejdsretlige områder og skriver artikler for Globale Legal Insight, Legal 500 og Global Legal Group.

Underviser på “Den nye ferielov – gør dig klar (1/2 dag)” m.fl.

Anette Obenhausen

Partner og cheftræner med solid HR- og ledererfaring, lige fra rekruttering og personlig udvikling til ledersparring. Hun har stor undervisningserfaring inden for effektivitet og optimering af personlige arbejdsprocesser på alle organisatoriske niveauer, både internationalt og i DK.

Underviser på “Koordinator Udd.”, “Outlook” & “Planlægningskurser”.

Skærmbillede 2018-05-29 kl. 11.10.10
Sebastian Nybo

Prisbelønnet foredragsholder, forfatter og erhvervspsykologisk rådgiver. Med mere end 25 års erfaring som konsulent, formår han at formidle sin viden på en helt særlig, indsigtsskabende og provokerende måde. Sebastian er førende ekspert inden for ledelse og organisationsudvikling.

Underviser på “Fremtidens ledelse er dynamisk – er du?”.

36554-ea9c2d13
Marika Tingleff

Autoriseret psykolog (cand.psych. aut) med speciale i det menneskes psykologi, herunder stressbehandling, lederudvikling, forandringsledelse samt udvikling af teams og kommunikation. Hun har mere end 15 års undervisningserfaring som seniorkonsulent i ledelse og har siden 2011 været selvstændig psykolog og coach.

Underviser på “Koordinator Udd.”, “Lederudd.”, “Positiv Psykologi” m.fl.

rikke-oestergaard-250x230
Rikke Østergaard

Mentaltræningsekspert og sociolog fra KU med mange års konsulent- og undervisningserfaring i at vende arbejdsklimaet fra stress og konflikter til et miljø med trivsel, overskud og glæde. Rikke er aktuel med bogen “TAK!” – den første bog om at stoppe stresshormoner med taknemmelighed.

Underviser på “Stresshåndtering (2 dage)”, “Hjernedagen” m.fl.

Vores kunder taler for os

Nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og holde dig opdateret på kurser, konferencer, uddannelser m.m.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere