Om vores produkter

Om vores produkter

Som kunde hos os har man med vores udvalg af arrangementer mulighed for at vælge det kompetencegivende forløb, som passer præcis til det individuelle behov. Vi udbyder fire typer af produkter, herunder kurser, konferencer, uddannelser og interne virksomhedsforløb. Læs nærmere om produkttyperne nedenfor.

Kurser

Vores kurser er baseret på undervisning, som kombinerer teori med praktiske øvelser. Især de praktiske øvelser gør det muligt at få de faglige redskaber og værktøjer indlært, således at den nytillærte viden kan anvendes direkte til daglig brug. Derfor holdes deltagerantallet også på et minimum, hvilket giver god mulighed for tæt dialog kursist og underviser imellem. Dette for at sikre størst muligt udbytte for den enkelte deltager.

Mange af vores kurser udbydes på forskellige niveauer, så det er muligt at finde det kursus, der passer til behovet. Alle kurserne er programsat således, at kursisterne bringes igennem fire oplæg, hvert bestående af halvanden times varighed, som er ledsaget af en underviser.

Alle vores kurser bygger på en kombination af fysiske kursusdage og e-learning kursusmateriale. Materialet, der er udviklet i samarbejde med vores undervisere, er et håndgribeligt og nemt anvendeligt kursusmateriale med teoretisk viden, praktiske redskaber samt caseopgaver, som kursisterne med fordel kan bruge som et effektivt opslagsværk efter endt kursus.

Fælles for alle kurser er, at der efter endt forløb fremsendes et personligt diplom som bevis på deltagelsen.

Konferencer

På vores konferencer bydes deltagerne velkomne til inspirerende og indsigtsgivende dage i selskab med nøje udvalgte og dygtige foredragsholdere. Konferencerne er programsat således, at deltagerne bringes igennem fire oplæg, hvert bestående af halvanden times varighed, som er ledsaget af én eller flere foredragsholdere samt eventuelt en ordstyrer. Deltagerantallet varierer, men vil ofte være relativt højt, hvilket skaber gode rammer for at networke med de øvrige deltagere på dagen.

Forud for konferencedagen får deltagerne adgang til et e-learning konferencemateriale, der er udviklet i samarbejde med vores foredragsholdere. Materialet fungerer som et indledende læsestof med ny viden, praktiske værktøjer og inspiration, som deltagerne med fordel kan læse inden konferencedagen.

Fælles for alle konferencer er, at der efter endt forløb fremsendes et personligt diplom som bevis på deltagelsen.

Uddannelser

Vores uddannelser er længerevarende forløb, som strækker sig over flere moduler, hvert bestående af syv timers varighed. Modulerne er bygget op omkring forelæsninger, plenumdiskussioner, praktiske øvelser samt cases. Desuden vil der være mulighed for, at de studerende og underviseren sammen fastlægger arbejdsopgaver under hele forløbet. Ligeledes vil antallet af studerende holdes relativt lavt, hvilket giver de studerende rig mulighed for både sparring og networking med ligesindede på uddannelsen.

Vores studerende får inden uddannelsens start adgang til et stort e-learning uddannelsesmateriale, der er udviklet i samarbejde med vores undervisere. Materialet kombinerer faglig viden med praktiske værktøjer og redskaber samt caseopgaver, som de studerende med fordel kan læse før, under og efter uddannelsen.

Fælles for alle uddannelser er, at der efter endt forløb fremsendes et personligt diplom som bevis på deltagelsen.

Interne virksomhedsforløb

Vores skræddersyede, interne virksomhedsforløb er arrangementer, hvor vores undervisere og foredragsholdere kommer ud til den enkelte virksomhed i det tidsrum, der måtte passe dem. Dette giver en høj grad af fleksibilitet samtidig med, at vi, i samarbejde med virksomheden, har mulighed for at målrette undervisningen lige præcis efter deres ønsker og behov. Der tages udgangspunkt i programmerne fra de eksisterende arrangementer på hjemmesiden, men vi skræddersyer også meget gerne et unikt, sammensat forløb for at sikre, at underviseren kan fokusere på de områder, der understøtter den udvikling, som virksomheden er i gang med samtidig med, at de praktiske øvelser undervejs vil være særligt tilpasset virksomheden.

Såfremt virksomheden ønsker at sende deres medarbejdere en dag ud af huset, kan vi også sagtens være behjælpelige med at booke lokaler samt sørge for forplejning.

Til vores interne forløb får deltagerne adgang til relateret e-learning materiale, og der fremsendes personlige diplomer som bevis på deres deltagelse efter endt forløb.

Hvilken værdi kan vores kunder forvente at opnå gennem arrangementerne?
 • Udvikling af faglige kompetencer
 • Optimering af arbejdsprocesser- og opgaver
 • Sikring af attraktivitet på arbejdsmarkedet
 • Mulighed for at få en dag ud af huset med lækker forplejning
 • Networking med ligesindede deltagere og dygtige undervisere og foredragsholdere
 • E-learning som indledende, inspirerende materiale samt opslagsværk til efter endt forløb
 • Selvtilfredsstillelse ved at dygtiggøre sig
 • Forstærkning af faglige position på jobbet og over for kollegerne
 • Bedre udgangspunkt i en evt. lønforhandling eller forfremmelse
 • Virksomhedens muligheder forstærkes og flere opgaver kan løses inhouse
 • Virksomhedens position ift. konkurrenter styrkes
 • Efteruddannelse øger motivation og tilfredshed på arbejdspladsen.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os ved at sende en e-mail til info@montus.dk. Du kan også ringe ind til os. Vi sidder klar til at tage imod din henvendelse.

Hvad kan vi?

Vi udbyder arrangementer inden for:

HR & Ledelse »

Øg din viden, og få de nyeste værktøjer til at arbejde effektivt med HR og ledelse på din arbejdsplads.

hrogledelse
IT »

Styrk dine evner inden for IT, og opnå en lang række værktøjer, som i vores digitaliserede verden i dag er uundværlige.

it
Jura »

Bliv skarpere på juraen og alle dens komplekse facetter, og lær at håndtere juridiske opgaver – også selvom du ikke er uddannet jurist.

EU-persondataforordningen
Kommunikation »

Styrk dine kommunikative evner, og få redskaber til at få dit budskab klart igennem hos dine kolleger, leverandører, interessenter mv.

kommunikation
Personlig Udvikling »

Sæt fokus på din egen personlige udvikling, og udnyt dit fulde potentiale. Dette til glæde for både dit arbejdsliv og privatliv.

personlig
Salg & Markedsføring »

Øg dit kendskab og forståelse for den gode markedsføring og dine kunders behov, samt gør din virksomhed synlig og attraktiv.

salg

Nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og holde dig opdateret på kurser, konferencer, uddannelser m.m.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere