Om vores produkter

Som kunde hos os har man med vores udvalg af arrangementer mulighed for at vælge det kompetencegivende forløb, som passer præcis til det individuelle behov. Vi udbyder fire typer af produkter, herunder kurser, konferencer, uddannelser og interne virksomhedsforløb. Læs nærmere om produkttyperne nedenfor.

Kurser

Vores kurser er baseret på undervisning, som kombinerer teori med praktiske øvelser. Især de praktiske øvelser gør det muligt at få de faglige redskaber og værktøjer indlært, således at den nytillærte viden kan anvendes direkte til daglig brug. Derfor holdes deltagerantallet også på et minimum, hvilket giver god mulighed for tæt dialog kursist og underviser imellem. Dette for at sikre størst muligt udbytte for den enkelte deltager.

Mange af vores kurser udbydes på forskellige niveauer, så det er muligt at finde det kursus, der passer til behovet. Alle kurserne er programsat således, at kursisterne bringes igennem fire oplæg, hvert bestående af halvanden times varighed, som er ledsaget af en underviser.

Alle vores kurser bygger på en kombination af fysiske kursusdage og e-learning kursusmateriale. Materialet, der er udviklet i samarbejde med vores undervisere, er et håndgribeligt og nemt anvendeligt kursusmateriale med teoretisk viden, praktiske redskaber samt caseopgaver, som kursisterne med fordel kan bruge som et effektivt opslagsværk efter endt kursus.

Fælles for alle kurser er, at der efter endt forløb fremsendes et personligt diplom som bevis på deltagelsen.

Konferencer

På vores konferencer bydes deltagerne velkomne til inspirerende og indsigtsgivende dage i selskab med nøje udvalgte og dygtige foredragsholdere. Konferencerne er programsat således, at deltagerne bringes igennem fire oplæg, hvert bestående af halvanden times varighed, som er ledsaget af én eller flere foredragsholdere samt eventuelt en ordstyrer. Deltagerantallet varierer, men vil ofte være relativt højt, hvilket skaber gode rammer for at networke med de øvrige deltagere på dagen.

Forud for konferencedagen får deltagerne adgang til et e-learning konferencemateriale, der er udviklet i samarbejde med vores foredragsholdere. Materialet fungerer som et indledende læsestof med ny viden, praktiske værktøjer og inspiration, som deltagerne med fordel kan læse inden konferencedagen.

Fælles for alle konferencer er, at der efter endt forløb fremsendes et personligt diplom som bevis på deltagelsen.

Uddannelser

Vores uddannelser er længerevarende forløb, som strækker sig over flere moduler, hvert bestående af syv timers varighed. Modulerne er bygget op omkring forelæsninger, plenumdiskussioner, praktiske øvelser samt cases. Desuden vil der være mulighed for, at de studerende og underviseren sammen fastlægger arbejdsopgaver under hele forløbet. Ligeledes vil antallet af studerende holdes relativt lavt, hvilket giver de studerende rig mulighed for både sparring og networking med ligesindede på uddannelsen.

Vores studerende får inden uddannelsens start adgang til et stort e-learning uddannelsesmateriale, der er udviklet i samarbejde med vores undervisere. Materialet kombinerer faglig viden med praktiske værktøjer og redskaber samt caseopgaver, som de studerende med fordel kan læse før, under og efter uddannelsen.

Fælles for alle uddannelser er, at der efter endt forløb fremsendes et personligt diplom som bevis på deltagelsen.

Interne virksomhedsforløb

Vores skræddersyede, interne virksomhedsforløb er arrangementer, hvor vores undervisere og foredragsholdere kommer ud til den enkelte virksomhed i det tidsrum, der måtte passe dem. Dette giver en høj grad af fleksibilitet samtidig med, at vi, i samarbejde med virksomheden, har mulighed for at målrette undervisningen lige præcis efter deres ønsker og behov. Der tages udgangspunkt i programmerne fra de eksisterende arrangementer på hjemmesiden, men vi skræddersyer også meget gerne et unikt, sammensat forløb for at sikre, at underviseren kan fokusere på de områder, der understøtter den udvikling, som virksomheden er i gang med samtidig med, at de praktiske øvelser undervejs vil være særligt tilpasset virksomheden.

Såfremt virksomheden ønsker at sende deres medarbejdere en dag ud af huset, kan vi også sagtens være behjælpelige med at booke lokaler samt sørge for forplejning.

Til vores interne forløb får deltagerne adgang til relateret e-learning materiale, og der fremsendes personlige diplomer som bevis på deres deltagelse efter endt forløb.

Hvilken værdi kan vores kunder forvente at opnå gennem arrangementerne?
 • Udvikling af faglige kompetencer
 • Optimering af arbejdsprocesser- og opgaver
 • Sikring af attraktivitet på arbejdsmarkedet
 • Mulighed for at få en dag ud af huset med lækker forplejning
 • Networking med ligesindede deltagere og dygtige undervisere og foredragsholdere
 • E-learning som indledende, inspirerende materiale samt opslagsværk til efter endt forløb
 • Selvtilfredsstillelse ved at dygtiggøre sig
 • Forstærkning af faglige position på jobbet og over for kollegerne
 • Bedre udgangspunkt i en evt. lønforhandling eller forfremmelse
 • Virksomhedens muligheder forstærkes og flere opgaver kan løses inhouse
 • Virksomhedens position ift. konkurrenter styrkes
 • Efteruddannelse øger motivation og tilfredshed på arbejdspladsen.
Brug for hjælp?

Du er altid velkommen til at kontakte os ved at sende en e-mail til info@montus.dk. Du kan også ringe ind til os. Vi sidder klar til at tage imod din henvendelse.

Ofte stillede spørgsmål - Covid-19
Hvad gør I i forhold til Covid-19?

Montus følger altid Sundhedsstyrelsens retningslinjer, og vi holder os løbende orienteret i forhold til nye ændringer.

Det er i vores interesse at give dig som kursist den bedste oplevelse, og derfor har vi implementeret en række tiltag for vores fysiske kurser, så du kan føle dig tryg.

Hvor mange kursister deltager på hvert kursus?

Vi afholder alle vores kurser med et passende antal kursister i forhold til lokalestørrelsen, så det er muligt at holde den anbefalede afstand.

Vi følger altid sundhedsmyndighedernes retningslinjer og sammen med vores samarbejdspartnere, herunder Marriott, Radisson og vores undervisere, sørger vi altid for, at det er fuldt forsvarligt at deltage på vores kurser.

Hvad gør hotellerne for at overholde retningslinjerne?

– Alle kursuslokaler er indrettet således, at de nuværende restriktioner og retningslinjer overholdes, så smittespredningen minimeres. Det betyder bl.a., at alle kursister sidder med den anbefalede afstand og sidder med front samme vej.

– Der kan fortsat foregå gruppearbejde på kurserne så længe det sker i mindre grupper.

– Der er håndsprit tilgængeligt i alle kursuslokaler og fællesområder.

– Al forplejning på vores kurser overholder alle krav fra både Sundhedsstyrelsen og Fødevarestyrelsen.

Skal jeg være opmærksom på noget som kursist ift. Covid-19?

Det er vigtigt for os, at du som kursist føler dig tryg både før, under og efter kurset. Derfor er det også helt afgørende, at du husker at følge Sundhedsstyrelsens generelle anbefalinger, så vi fortsat kan færdes trygt sammen:

– Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
– Host eller nys i dit ærme – ikke i dine hænder
– Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt
– Hold afstand og bed andre om at tage hensyn

Læs mere på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Se alle spørgsmål og svar her
Ofte stillede spørgsmål
Er der stadig ledige pladser på kurset?

Ud for hver dato findes en firkant med én af tre følgende farver:

Er kurset markeret som udsolgt, er du velkommen til at skrive til os på info@montus.dk. Læs mere under punktet ”Kan jeg komme på venteliste på et kursus, som er udsolgt?” .

Kan man lave en forhåndsreservation?

Ja. Da mange af vores arrangementer har et begrænset antal deltagerpladser, er det muligt at lave en forhåndsreservation. Du er dermed sikret en plads på holdet helt uforpligtende og uden nogen form for økonomisk hæftelse. Vilkårene for reservationen afhænger af arrangement og aftale.

Kan jeg komme på venteliste på et kursus, som er udsolgt?

Du kan som udgangspunkt godt skrive dig på venteliste til et udsolgt kursus. Dog garanterer vi ikke, at du kan få en plads, da der kan være andre på listen før dig.

Vi anbefaler derfor, at du tilmelder dig første ledige dato og samtidig skriver til os på info@montus.dk, at du ønsker at komme på venteliste på et udsolgt hold.

Hvornår er tilmeldingsfristen for kurset?

Du kan tilmelde dig helt frem til dagen før afholdelsen enten online på hjemmesiden, som er åbent døgnet rundt, pr. e-mail eller ved telefonisk kontakt inden for vores åbningstid, som er mandag til fredag fra kl. 8:30 – 16:30.

Bemærk, at der er begrænset antal pladser på mange afholdelser. Derfor kan kurset godt blive udsolgt, hvis du venter for længe med at tilmelde dig. Vi anbefaler derfor altid, at du tilmelder dig i god tid. Når du har tilmeldt dig, modtager du umiddelbart efter en bekræftelse pr. e-mail.

Er kurset markeret som udsolgt, er du velkommen til at skrive til os på info@montus.dk. Læs mere under punktet ”Kan jeg komme på venteliste på et kursus, som er udsolgt?”.

Hvor afholder I jeres kurser?

Vi afholder vores kurser i luksuriøse, 5-stjernede hotelomgivelser i hjertet af København, Odense og Aarhus.

De unikke kursusfaciliteter indbyder til lærerige og inspirerende kursusdage, og med hotellernes 5-stjernede service sørger de for udsøgt forplejning hele dagen. Vores deltagere er derfor i de bedste hænder og går ikke kun hjem med ny viden og gode arbejdsværktøjer, de går også hjem med en uforglemmelig oplevelse.

Vores arrangementer afholdes på Copenhagen Marriott Hotel, Comwell Odense – H. C. Andersen Hotel og Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus.

Afholder I interne virksomhedsforløb?

Ja, vi udbyder skræddersyede, interne virksomhedsforløb, hvor vores undervisere og foredragsholdere kommer ud til virksomheden, når det passer ind i kalenderen.

Du kan læse meget mere om vores interne virksomhedsforløb her.

Du er også velkommen til at ringe og høre nærmere på tlf. +45 5372 8000 og få et uforpligtende tilbud.

Kan jeg få rabat?

Montus har forskellige rabatmuligheder.

Eksempelvis er der mulighed for rabat ved tilmelding af flere personer fra samme virksomhed. Du har også mulighed for at opnå rabat, hvis du har brug for flere kompetencegivende kurser.

Kontakt os for at høre mere om rabatmulighederne.

Se alle spørgsmål og svar her