Du har penge stående til uddannelse og nye muligheder

Pengene er der – så sørg for at bruge dem. Som medarbejder har du ret til årligt at hive 2 uger ud af kalenderen for at videreuddanne dig med alt betalt via Kompetencefonden. Og du bestemmer selv, hvad du vil bruge din tid på.

Tag derfor tid ud af arbejdskalenderen, og bliv dygtigere inden for dit fag. Du har ret til både at få fri til at uddanne dig og få løn undervejs. Og der er mange gode grunde til at tage efter- eller videreuddannelse. Det giver dig bedre mulighed for:
– nye arbejdsopgaver
– mere jobsikkerhed
– højere løn.

Kompetencefonde – få støtte til uddannelse
For mange kommer det som en overraskelse. Men afhængig af din overenskomst kan du søge tilskud via kompetencefonde til at deltage i kurser og uddannelser hos Montus Business Academy.

Hvis du er ansat inden for et fagligt område omfattet af overenskomstmæssige rettigheder til efteruddannelse har du efter 9 måneders ansættelse ret til 2 ugers selvvagt uddannelse.

Hvordan kommer du videre? 
Første step for dig, der endnu ikke benytter kompetencefonde, er, at søge oplysninger om netop jeres kompetencefond inden for jeres overenskomstområde.

Vi har rigtig mange, der søger tilskud til følgende 3 populære uddannelser hos Montus:

– Excel Uddannelsen (5 moduler)
– Koordinator Uddannelsen (5 moduler)
– Lederuddannelsen (6 dage)

Se resten af kursus- og uddannelseskataloget her.

Er I flere, der er interesseret i et forløb hos Montus, kan I med fordel lave en gruppeansøgning hos kompetencefonden.

Opkvalificér dine kompetencer på vores populære kurser, konferencer og uddannelser.

Læs artiklen: ”Få tilskud til efteruddannelse fra din kompetencefond”.

Vi ser frem til at byde dig velkommen og ønsker en rigtig god dag!

—————————————————————————————

“Jeg har gennem min relativt korte karriere været på flere forskellige kurser leveret af forskellige udbydere – nogle bedre end andre!  Det var en kæmpe fornøjelse at bruge Montus, der var styr på alt fra tilmeldning, forberedelse, indhold og opfølgning. Kvaliteten af kurset var suplimt, outputtet stærkt og omgivelserne var skønne. Lige pt. har jeg kun gode ting at sige om Montus, der efter min mening er blandt Danmarks absolut bedste kursusudbydere! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️” – Tidligere deltager.

Se flere evalueringer på vores hjemmeside samt på Trustpilot.