Bliv ekspert i brugen af Excel, og effektivisér din arbejdsdag.

Excel Uddannelsen (5 moduler)
Det er knap 1 år siden, at Montus, i samarbejde med nogle af de dygtigste og mest kompetente instruktører, lancerede Excel Uddannelsen (5 moduler), og mange erhvervsfolk har allerede med stor tilfredshed gennemført uddannelsen.

Uddannelsen giver dig – over 5 moduler – fuld indsigt i de mange muligheder, som findes med Excel. Uddannelsen styrker dine faglige kompetencer, og du vil opleve optimeret effektivitet i din hverdag. Kort sagt giver uddannelsen dig de afgørende værktøjer for, at du kan løse dine arbejdsopgaver med større effekt, og du vil undgå unødig spildtid.

Uddannelsens nøgleord:
– Modul 1: Regneark, formler og daglig gang i Excel
– Modul 2: Formler og funktioner
– Modul 3: Datavask, -rens og -behandling
– Modul 4: Håndtering af større lister, data og pivottabeller
– Modul 5: Brugervenlige regneark, makroer og automatisering.

Uddannelsen afholdes i 5-stjernede omgivelser i både København og Aarhus med opstart hver 3. måned.

Uddannelsen henvender sig til alle, der ønsker at optimere og effektivisere sine arbejdsgange i brugen af Excel.

Undervisningen er konkret og arbejdsrelateret, og uddannelsen er tilrettelagt således, at du kan trække direkte på indlæringen i forbindelse med dine daglige arbejdsopgaver.

Som deltager på uddannelsen får du adgang til et stort online e-learning materiale med brugbare eksempler. Materialet er et overskueligt og letlæseligt uddannelsesmateriale på dansk og kan bruges som et effektivt opslagsværk efter endt uddannelse.

Uddannelsen adskiller sig i sin læringsform, der bygger på en kombination af moduler og e-learning, hvilket gør den helt unik.

”En rigtig god kombination af det teoretiske og praktiske alle fem dage. På intet tidspunkt var det kedeligt og underviseren forstod uden tvivl at levere varen fuldt ud. Alt i alt et yderst professionelt og lærerigt forløb. Jeg glæder mig til at deltage på VBA kurset ved jer næste gang.” – Tidligere kursist.

”Thomas er fagligt meget dygtig og formidler sin viden i et godt tempo, hvor alle kan være med. Det fungerer rigtig godt, når Thomas gennemgår de første trin i en opgave, for så at løse efterfølgende. Thomas venter til alle har fået løst eller sikret man er med :-)” – Tidligere kursist.

Tilmeld dig Excel Uddannelsen her eller på tlf. +45 5372 8000.

Læs mere om uddannelsen og se hele vores kursus- og uddannelseskatalog på www.montus.dk.