Bliv mere effektiv med Excel og VBA

Excel er afgjort det mest anvendte regnearksprogram, og programmet gemmer på utallige flere muligheder og funktioner, end de fleste er klar over. Excel er allround og kan næsten klare alt for dig. Langt hen ad vejen kan du nøjes med at benytte programmets simple formularer, men mange brugere når til et punkt, hvor de skal flytte og sortere større datamængder og derfor skal bruge mere avancerede og kryptiske formularer.

Det seneste og smarteste inden for automatisering af formularer i Excel er Office add-on-programmet VBA (Visual Basic Application). VBA er særdeles anvendeligt i Excel og kan effektivisere samt løse dine mere avancerede arbejdsopgaver langt hurtigere. VBA er derfor det oplagte valg, når du skal automatisere svære arbejdsopgaver.

Med VBA kan du lære alt lige fra automatisering af makroer, MsgBox, Workbook og Worksheet, variabler, loops, tid og dato til Array, ActiveX og meget mere.

Montus udbyder to kurser i VBA programmering i Excel

VBA giver dig muligheden for at skræddersy programmet til at facilitere lige præcis det arbejde, du sidder med. En opgave, der ellers kan tage flere timer at udføre manuelt, kan klares på kun sekunder, når du bruger Excel optimalt.

Vil du gerne have forbedret dine kundskaber i Excel og VBA? Så kom med på det kursus, der passer til lige netop dit niveau og behov. Vi udbyder to VBA programmeringskurser:

– VBA programmering grundlæggende (2 dage)
– VBA programmering udvidet (2 dage)

Hvis du har lyst til, at Excel skal arbejde for dig og ikke omvendt, er VBA det oplagte programmeringssprog til at give programmet de præcise instrukser, så dine opgaver bliver eksekveret, præcis som du vil have det!

Tilmelding kan ske direkte til info@montus.dk, på telefon +45 5372 8000 eller via linkene ovenfor.