Brug dit uddannelsesbudget for 2023 inden det er for sent

Hos Montus Business Academy ønsker vi at sikre, at din virksomhed får mest muligt ud af sit uddannelsesbudget i 2023. Med årets afslutning lige om hjørnet, er det et perfekt tidspunkt at planlægge fremadrettet udvikling for dig og dine medarbejdere.

Brug dit budget før det går tabt
Vidste du, at mange virksomheder ikke fuldt udnytter deres årlige uddannelsesbudget? Tilmeld dig et af vores kurser nu, så du sikrer, at dit 2023-budget ikke går tabt.

Fakturering inden nytår – betal i 2023, deltag i 2024
Vi tilbyder at fakturere for kurserne allerede inden nytår. På denne måde kan I anvende jeres uddannelsesbudget for 2023 og stadig have fleksibiliteten til at deltage i vores kurser når som helst i 2024. Det er en fantastisk måde at sikre, at I får fuldt udbytte af jeres budget uden at miste det.

+85 kurser, konferencer og uddannelser
Vi udbyder en lang række arrangementer, som alle har fokus på at fylde din rygsæk op med brugbar viden og praktiske værktøjer. Uanset om det er ledelse, kommunikation, IT-kompetencer eller noget helt fjerde, har vi et kursus, der passer til dine behov.

Skræddersyede firmakurser til jeres behov 
Husk, at vi også tilbyder alle vores +85 arrangementer som skræddersyede forløb til netop jeres virksomheds behov. En unik mulighed for at opnå et fælles kompetenceløft, som forankrer det tillærte og skaber fundament for, at virksomheden internt taler samme sprog. Derved integreres forretning og menneskelige ressourcer på bedste vis.

Tilmeld jer nu!
For at tilmelde jer eller få mere information om vores kurser og tilmeldingsprocessen, besøg venligst vores hjemmeside www.montus.dk eller kontakt os direkte på tlf. 5372 8000 og e-mail info@montus.dk.

Vi ser frem til at hjælpe jer med at udnytte jeres uddannelsesbudget på bedst mulig vis og til at bidrage til jeres professionelle udvikling i det kommende år.

Med venlig hilsen
Marie-Louise Sander
Salgs- og marketingansvarlig 
Montus Business Academy