Copenhagen Marriott Hotel som Montus’ foretrukne samarbejdspartner i København

Hos Montus Business Academy er vi stolte af at kunne kalde det 5-stjernede, luksuriøse Copenhagen Marriott Hotel som vores foretrukne samarbejdspartner til afholdelse af vores arrangementer i København.

Copenhagen Marriott Hotel er beliggende i de skønneste omgivelser i hjertet af København med direkte udsigt til byens fantastiske og livlige havnekanal på den ene side samt Tivoli og indre by på den anden side. Hotellet er ikke kun kendt for sine elegante hotelværelser med udsigt og 5-stjernede service, Copenhagen Marriott Hotel rummer også helt unikke kursusfaciliteter, der indbyder til lærerige og inspirerende kursusdage.

Hotellets mange velindrettede kursuslokaler nyder også godt af udsigten til Københavns havnekanal og med deres særlige mødekoncept, er der sørget for udsøgt forplejning hele dagen. Vores deltagere er derfor i de bedste hænder og går ikke kun hjem med ny viden og gode arbejdsværktøjer, de går også hjem med en ny og uforglemmelig oplevelse.

Copenhagen Marriott Hotel ligger godt placeret, uanset om du kommer i egen bil eller er med offentlig transport.

Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen til vores arrangementer på Copenhagen Marriott Hotel.

Med venlig hilsen
Montus Business Academy

/var/folders/xx/22jwbk1x1s95nxjxk39x4jqr0000gn/T/com.microsoft.Word/WebArchiveCopyPasteTempFiles/Marriott_banners_royalsuite.jpg