Den perfekte firmajulegave vil blive husket i lang tid!

Julen nærmer sig, og det samme gør overvejelserne som fra alle de tidligere år; Hvad skal medarbejderne dog have i julegave i år?

En firmajulegave til personalet er en måde at vise taknemmelighed på, og julegaven markerer, at man påskønner medarbejderen og det udførte arbejde. Hos Montus Business Academy vil vi gerne give vores bud på den helt perfekte firmajulegave. Vi er af den overbevisning, at kompetenceudvikling, på baggrund af efteruddannelse, er kilden til værdiskabelse i erhvervslivet.

Derfor vil vi gerne slå et slag for en anderledes, men bestemt brugbar gave med meget høj værdi for både medarbejder og virksomhed – et kompetenceløft i form af et valgfrit kursusforløb.

Dine medarbejdere føler sig mere værdsat med en anderledes firmajulegave
Vi har alle prøvet at modtage den klassiske julegave i form af vin, chokolade, juleophæng el.lign., så hvorfor ikke skabe en ny tradition med en firmajulegave, der faktisk bibringer vedvarende glæde, øget effektivitet og overskud til hverdagen?

Livslang læring er blevet et alment kendt begreb og gjort til en global udbredt målsætning, der fordrer en proaktiv læringsidentitet hos den enkelte medarbejder og en orientering mod det fremtidige behov for arbejdskraft. Gennem efteruddannelse skabes fundamentet for et kompetenceløft hos både medarbejdere og ledere i alle slags virksomheder, hvilket får afgørende betydning for virksomhedens udvikling og fremtidige konkurrenceevne.

FIRMAJULEGAVEN 2018 FRA MONTUS
Hvis man vil skille sig ud fra mængden, bør man som leder tænke anderledes og give medarbejderne en speciel firmajulegave.

Start allerede i dag den positive udvikling for både virksomhedens og medarbejdernes fremtidige konkurrenceevne ved at glæde medarbejderne med et valgfrit kompetenceløft. Dette er til stor gavn for både medarbejder og virksomhed, som vil drage nytte af de mange nye kompetencer, der vil blive tilført arbejdspladsen.

Se hele vores kursus- og uddannelseskatalog her.

Montus Business Academy ønsker alle en rigtig glædelig jul.