Top 10 over udbydere med fremragende kundekontakt for femte år i træk 🌟

Hos Montus Business Academy er vi meget stolte af, for femte år i træk, at være blandt top 10 over udbydere med fremragende kundekontakt!

Platformen Finduddannelse.dk afholdte i januar 2024 deres årlige Mystery Shopper øvelse. I øvelsen sender Finduddannelse forespørgsler om yderligere information på tilfældige kurser og uddannelser til diverse udbydere. Dette gøres på samme måde, som en almindelig potentiel kunde ville gøre det. Herefter registreres udbydernes responstid samt kommunikationskanaler.

Montus rangerede i undersøgelsen endnu engang blandt top 10 over udbydere, der har skilt sig ud ved deres ekstraordinært hurtige responstid.

Vi er så stolte og beærede over at modtage denne anerkendelse, da det stemmer overens med vores værdier og vision hos Montus Business Academy, hvor vi hver dag arbejder på at give vores kunder den allerbedste oplevelse.

Det er af afgørende betydning for os at have tilfredse kursister, og særligt vigtigt er deres opfattelse af os som udbyder. Vi stræber altid efter at besvare deres henvendelser så hurtigt som muligt af denne grund.

Vi bærer altid hjertet med os og stræber efter, at alle skal have mulighed for at styrke deres færdigheder og udvide deres horisonter. Vi nærer en dyb kærlighed til efteruddannelse og til at fremme menneskers kompetencer. Derfor lægger vi stor vægt på at opbygge nære og tillidsfulde forhold til vores kursister.

Vi evaluerer løbende vores arrangementer for at forstå behovene og ønskerne fra vores kursister og for at kunne tilpasse vores tiltag i overensstemmelse hermed. Dette sikrer, at vi bedst muligt imødekommer alles forventninger og ideer og samtidig henter vigtig inspiration til nye initiativer.

Vi takker Finduddannelse.dk for denne anerkendelse og forsikrer vores kursister om, at vi fortsat vil stræbe efter det højeste niveau af kvalitet og service her hos Montus Business Academy. 🌟

Læs meget mere om undersøgelsen her.

Se vores store udvalg af kurser, konferencer og uddannelser her.