Kan du levere en skarp og overbevisende præsentation?

Når du skal holde en præsentation, uanset om den er rettet mod kunder, leverandører, potentielle samarbejdspartnere eller din egen virksomhed, er det helt afgørende, at du er i stand til at udnytte din position og taletid til fulde. Ofte har du kun én chance, så griber du den ikke, kan slaget være tabt – og dét vil være ærgerligt!

Alt for mange mennesker formår desværre at levere kedelige præsentationer, der også er for lange, tunge og uden overbevisning og budskab, hvilket gør, at dine modtagere lynhurtigt mister interessen. Med enkle værktøjer kan du vende dine intetsigende præsentationer til succesfulde, skarpe og effektive præsentationer, som med garanti vil fange dine lytters interesse. Således sikrer du, at dit budskab bliver modtaget og forstået – og dét er netop formålet med din præsentation.

Montus inviterer på skarpt kursus i præsentationsteknik
I samarbejde med underviser og prisvindende teaterinstruktør, Jacob Schjødt, afholder Montus kurset ”Præsentationsteknik – brænd igennem med dit budskab”. Kurset tager dig på en spændende dagsrejse, hvor du bl.a. præsenteres for kropssprogets kraft, og hvorledes du kan skabe troværdighed, som er et helt centralt element i den overbevisende præsentation. Endvidere lærer du om modtagerorientering og disposition, og sidst på dagen vil der være fokus på nervøsitetshåndtering. Hele dagen igennem vil Jacob sørge for deltagerinvolvering, så alle deltagere får trænet deres præsentationsteknikker.

Jacob Schjødt er uddannet fra Retorik på Københavns Universitet og som teaterinstruktør fra Statens Teaterskole. Den unikke kombination af videnskabelig retorisk viden og indgående kendskab til kropssprog og sceniske virkemidler, danner fundamentet for Jacobs undervisning i præsentationsteknik. Jacob har mere end 12 års erfaring med undervisning i Præsentationsteknik og PowerPoint, og har undervist i en lang række virksomheder og organisationer ved siden af sit teaterarbejde på Østre Gasværk, Nørrebro Teater, Odense Teater og mange andre.

Skal du med på holdet?
Kurset afholdes løbende i inspirerende, luksuriøse 5-stjernede hotelomgivelser.

Arrangementerne inkluderer fuld forplejning, relateret e-learning materiale samt diplom som bevis for din deltagelse.

Du kan læse meget mere om kurset og dagens program her.

Tilmelding kan ske direkte til info@montus.dk, på telefon +45 5372 8000 eller via linket ovenfor.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.