Kender du til Excel Uddannelsen?

Excel er et meget stort program og rummer mange muligheder. Excel Uddannelsen kommer igennem alt det, der kan gøre din hverdag nemmere, så du kan løse dine opgaver på en smartere og mere effektiv måde – og i sidste ende spare tid.

Struktur:
Excel Uddannelsen er tiltænkt på den måde, at man har én undervisningsdag om ugen fordelt over fem uger. Fordelen ved det er, at så kan det gennemgåede stof nå at bundfælde sig inden, man deltager på næste dag. Man har desuden mulighed for at komme tilbage på arbejdspladsen og arbejde med det tillærte i praksis, så det bedre kan sætte sig fast. Og sidst er der også mulighed for at repetere mellem dagene og inddrage ting fra tidligere moduler på nogle af de senere moduler.

Praktisk: 
Undervisningsdagene fungerer rent praktisk på den måde, at underviseren vil på cirka halvdelen af dagen gennemgå og forklare, hvordan Excel hænger sammen og vise nogle eksempler på dette. På den anden halvdel af dagen, kommer du så på banen. Der skal du selv sidde og prøve tingene af på din computer. Dette er den ultimativt bedste måde at lære på – nemlig at få fingrene på tastaturet. Du vil få udleveret nogle Excel øvelsesfiler, hvor hvert emne, der er gennemgået på dagene, vil blive præsenteret i en række opgaver og ekstraopgaver. Hands-on er derfor en meget vigtig del at uddannelsen.

Du får udleveret et undervisningsmateriale på dansk i pdf, som understøtter hele uddannelsen. Det vil sige, at alt det, der bliver gennemgået på uddannelsen, har du mulighed for at slå op i dette materiale. Materialet skal derfor bruges som et opslagsværk til brug efter endt uddannelse. 

Hvem deltager:
Excel Uddannelsen er for dig, der har noget erfaring med Excel. Du har et godt grundlæggende kendskab og fortrolighed med Excel, men kunne godt tænke dig at blive endnu bedre til Excel, lave nogle smartere løsninger og spare tid.

Vi har mange på uddannelsen, som har brugt Excel igennem mange år og er selvlærte/autodidakte i programmet. Det, der kendetegner denne gruppe er, at man kan mange ting, man kan komme frem til løsninger, men mange gange laver man nogle uhensigtsmæssige løsninger, som tager meget længere tid.

Skal du/I med? 
Hvis du eller din kollega har brug for at komme igennem dette forløb og blive kontorets Excel specialist, så kom med på uddannelsen og lær alle de smarte funktioner i Excel, som kan gøre dit liv langt nemmere og sjovere i Excel.

Læs mere om uddannelsen her.