Leder-event 2023 i Aarhus

I går afholdt vi, med stor succes, vores populære, inspirerende leder-event på Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus. Her havde vi samlet mere end 120 engagerede ledere til en dag med værdifuld læring, udveksling af erfaringer og netværksopbygning. Sammen med dagens tre dygtige oplægsholdere gik vi på opdagelse i de nyeste ledelsestrends. 💼

Vi havde et spændende program, der satte fokus på nogle af de mest presserende udfordringer inden for ledelse, med tre af landets mest kompetente undervisere inden for deres fagområder.🧠

Pernille Garde Abildgaard leverede en tankevækkende præsentation om 4-dages arbejdsuge. Her blev den voksende trend med virksomheder, der skifter fra en 5-dages til en 4-dages arbejdsuge udforsket. Pernille delte en række fordele og ulemper ved denne ændring og gav deltagerne værktøjer til at implementere det i deres egen organisation.

Efterfølgende præsenterede Sagar Constantin sit oplæg “Sådan højner du trivsel og det gode samarbejde”. Her lærte deltagerne teknikker til at håndtere negative kolleger og skabe positive arbejdsmiljøer, der fører til bedre resultater.

Endeligt afslørede Birger Norup hemmelighederne bag at tackle besværlige personer med sit oplæg “Ingen røvhuller her, tak!”. Deltagerne fik indblik i karaktertrækkene hos sådanne individer, og hvordan man bedst håndterer dem for at minimere negativ påvirkning på arbejdspladsen.

🗣️ Dagen blev rundet af med networking blandt deltagerne, som gav mulighed for at udveklse tanker og erfaringer, ligesom at det var muligt at stille spørgsmål til dagens undervisere.

TAK for alles engagement, deltagelse og ikke mindste de flotte tilbagemeldinger!

⭐️ “Fantastisk arrangement med brugbar viden formidlet på en underholdende måde.”

⭐️ “Jeg synes alle undervisere var meget gode. De var engagerende, gode til at kommunikere, og forstod virkelig at holde folks opmærksomhed. Det er lang tid siden, jeg er gået fra et seminar eller event, hvor jeg synes alle undervisere var så gode og dygtige. Tak for den oplevelse og for de god råd med på vejen!”

⭐️ “Dejligt med korte og konkrete indlæg. Varighed på ½ dag var helt perfekt. Rigtig meget god inspiration og god reminder til en selv!”

⭐️ “Jeg synes disse mini-seminarer er super, super gode, fordi man lige får lov at kradse i overfladen. Og så kan man selv gøre sig til ekspert på de områder, som man syntes.”

⭐️ “Alle havde en super god energi og var nogle utrolig gode formidlere. Der var en utrolig god energi og superinteressante at lytte til.”

⭐️ “Det var rigtig spændende og rigtig godt, at der var mange ting, man kunne tage med og bruge lige fra det tidspunkt, man gik fra kurset.”

Vi glæder os allerede til at byde velkommen igen til næste år!