Mangler du en ekstra julegave? 🎄

Den søde juletid nærmer sig, og vi kan (heldigvis) snart lægge året bag os.🎄🎆🎊 Et år, hvor corona gudskelov ikke længere satte en stopper for vores fysiske kursusaktiviter, men desværre også et år, der har været stærkt påvirket af krig i Europa, energikrise og inflation.

Det danske arbejdsmarked lever dog fortsat i bedste velgående, og derfor er det vigtigt, at man som medarbejder husker at holde fokus på at øge sin jobmæssige markedsværdi. Det samme gælder for virksomhederne – at have fokus på at udvikle, udfordre og fastholde medarbejderne gennem seriøs kompetenceudvikling.

Hos Montus er vi klar til at kaste os ud i 2023, hvor vi glæder os til at byde vores kursister velkommen på vores mange åbne arrangementer og ikke mindst skræddersy endnu flere firmakurser, som vi har oplevet en stigende efterspørgsel på.

Vi har også oplevet en stigende interesse i kurser rettet mod personlig udvikling, bæredygtighed og langtidsholdbar lederskab. Derfor er vi glade for at kunne løfte sløret for en række nye kursusforløb og ikke mindst vores kæmpe store nyhed: innerMBA – en 6 måneders lederuddannelse med fokus på det indre lederskab.

Disse kurser ser bl.a. dagens lys i 2023:
innerMBA
4-dages arbejdsuge
Bæredygtig forretningsudvikling

Psykologisk tryghed & høj performance
Personlig effektivtet
Mental sundhed

og flere er på vej…

Mangler vi et kursus?
Vi udvikler løbende nye kurser, konferencer og uddannelser med afsæt i efterspørgslen fra vores kunder – så hvis du synes, at vi mangler et arrangement i kursuskataloget, hører vi MEGET gerne fra dig. Send dit forslag til info@montus.dk.

Skal du, ligesom mange andre, have 2023’s kompetenceudvikling booket i kalenderen? Vi håber at se dig i det nye år.

Du ønskes en rigtig glædelig jul fra hele Montus-teamet. ❤️