OneNote – din elektroniske notesbog

Microsoft OneNote er din elektroniske notesbog, som du kan bruge til at gemme, organisere og dele dine notater, idéer, baggrundsviden og anden information i.

Du kan bruge OneNote til mødenotater, lister, skitser og udklip – og udnytte søgemulighederne til at finde selv gamle og glemte notater frem igen.

Du har sikkert allerede flere af slagsen: notesbøger eller blokke, der følger dig til møder, på jobbet og derhjemme. I OneNote samler du mødenotater, huske- og opgavelister og andre notater ét sted.

Ikke kun tekst

OneNote er et genialt værktøj til at håndtere ustruktureret indhold. Får du en brillant idé, er du ikke begrænset til kun at kunne skrive den ned. Det er nemlig ikke kun tekst, du kan gemme i OneNote.

Du kan optage lydklip, indsætte billeder, skærmbilleder og video samt skrive dokumenter ud til OneNote fra andre programmer. Ligeledes kan du gemme filer, dokumenter og mails i OneNote. På den måde er det nemt at fastholde det, der var inspiration for den idé, du har fået. Kort sagt – ALT kan gemmes i OneNote.

Masser af plads

I modsætning til hvordan du arbejder med notater i en papirnotesbog, giver OneNote dig mulighed for at tilføje, flytte og slette alt på siderne i notesbogen. Du kan tilføje mere plads hvor som helst, når du har brug for det.

Det sparer tid og sparer dig for mange genskrivninger af de samme informationer og gør det let at organisere dine notater efter bestemte emner eller projekter.

Organiser og del dine tanker

Kræver idéen lidt mere research, kan du oprette en hel ny notesbog til denne idé og organisere den med dine egne faner og sider. På den måde kan du gå systematisk frem og få organiseret al den viden, der er baggrunden for din idé.

Du kan oprette alle de notesbøger, du vil, og du kan tilmed dele dem med dine kolleger, så I kan arbejde sammen i dem. Det giver helt nye muligheder for sparring, der ikke er begrænset til at foregå i det samme lokale, men lige så let kan lade sig gøre på tværs af landegrænser og tidszoner.

Søg i noterne

Ikke nok med at du har total frihed til at organisere, flytte og opdele dine noter, du kan også søge i dem.

I stedet for at skulle bladre gennem en masse papirsider kan du hurtigt genfinde alt, hvad du har noteret om et bestemt emne eller finde notaterne frem fra et møde, du har holdt for længe siden, og genbruge dem.

Det kan f.eks. være notaterne fra alle de møder, du har holdt med en given kunde, som du lige vil kigge igennem, inden du skal holde næste møde med kunden.

Søgefunktionen gør OneNote til en uvurderlig følgesvend i hverdagen, og du kan også gennemsøge tekst i billeder og indscannede notater.

Læs mere om vores OneNote kursus og tilmeld dig her.