Næsten alle bruger Microsoft Office i dag

I dag bruger stort set alle danske virksomheder Microsoft Office i større eller mindre omfang.

Næsten alle medarbejdere arbejder til daglig i de forskellige Office-programmer og mange ved, hvordan man bruger dem på et grundlæggende niveau. Dog er der et utal af muligheder og faciliteter i de forskellige programmer, som kan lette hverdagen og gøre dit daglige arbejde mere effektivt.

Hos Montus har vi, i samarbejde med kompetente og erfarne Microsoft certificerede instruktører, udviklet en række Microsoft Office kurser, som udvikler dine faglige kompetencer inden for de forskellige programmer og sparer dig for mange minutter dagligt.

Microsoft Office kurser

Hos Montus udbyder vi kurser inden for stort set hele Office-pakken og på flere niveauer. Du kan læse mere om de enkelte områder via linkene nedenfor:

Vores kurser udbydes på flere niveauer

Mange af vores Office kurser udbydes på flere niveauer, så det er muligt at finde det kursus, der passer til lige præcis dit behov. Alle kurserne er programsat således, at du bringes igennem fire oplæg, hvert bestående af halvanden times varighed, som på undervisningsdagen er ledsaget af en underviser.

Vi tilbyder også interne virksomhedsforløb

Er I flere medarbejdere fra samme virksomhed, der ønsker at udvikle jeres faglige kompetencer inden for et specifikt felt, tilrettelægger og udfører vi skræddersyede, interne virksomhedsforløb.

Vores interne virksomhedsforløb er arrangementer, der skaber en helt unik mulighed for at opnå et fælles kompetenceløft, som forankrer det tillærte, og skaber fundament for at virksomheden internt taler samme sprog. Derved integreres forretning og menneskelige ressourcer på bedste vis.

Du kan læse mere om vores interne virksomhedsforløb:

Du er også meget velkommen til at ringe ind til os på tlf. +45 5372 8000.