Styrk din koordinatorrolle

Udvikl din karriere som koordinator, sekretær eller lignende, og bliv rustet til at håndtere en spændende, udfordrende og travl hverdag på vores populære Koordinatoruddannelse (5 moduler).

På denne yderst lærerige og praksisbaserede uddannelse gennemgår du i løbet af fem moduler de afgørende elementer til at kunne navigere succesfuldt i dit arbejde som koordinator, sekretær eller lignende.
Uddannelsen sætter fokus på, hvordan du fagligt såvel som personligt kan realisere dit fulde udviklingspotentiale, samt hvordan du styrker dine forudsætninger for at kunne trives under konstante forandringer. På uddannelsen berøres alt lige fra Outlook til positiv psykologi, sådan at de mest essentielle emner kommes omkring, og du derved rustes til at blive stærkere i rollen som koordinator.

Udbytte

✔️Få fornyede værktøjer til at navigere succesfuldt i selv de mest hektiske arbejdsdage – med fokus på mental robusthed, forandringsledelse og work-life balance
✔️Få skærpet dine kommunikative evner på tværs af kulturer, hierarkiet og persontyper
✔️Bliv skarp på din skriftlige kommunikation, og fang din modtager
✔️Få en mere struktureret og effektiv arbejdsrutine
✔️Få styr på din prioritering, og øg din produktivitet og undgå stress
✔️Få en masse brugbare værktøjer og geniale genveje, og opdag sammenhængen mellem Outlook, OneNote og Word
✔️Få realiseret dit fulde udviklingspotentiale og styrket dine forudsætninger for at kunne trives under konstante forandringer.

Hvad siger tidligere deltagere om uddannelsen

”Koordinatoruddannelsen kan varmt anbefales. Jeg fik en masse gode redskaber med derfra, som hjælper til med at strukturere arbejdsdagen. Underviserne havde også stor faglig viden. Pigerne på kontoret svarede også altid hurtigt på mail. Kan kun varmt anbefales.”
– Rikke Kromann, Eldan Recycling A/S

”Meget udbytterigt kursusforløb. Efter at have afsluttet koordinatoruddannelsen hos Montus Business Academy kan jeg varmt anbefale den til andre. Dygtige og kompetente undervisere, der kom med god og yderst brugbar viden. Dejlige omgivelser og forplejning. God information og opfølgning fra Montus både før og efter de enkelte moduler. Det bedste kursusforløb jeg til dato har deltaget i.”
– Edel Andersen, Pack Plast A/S

De erfarne og inspirerende undervisere på Koordinatoruddannelsen
Bliv undervist af Danmarks dygtigste undervisere inden for deres fagområder.

Marika Tingleff er autoriseret psykolog (Cand.psych.aut.) fra Københavns Universitet, med dobbelt speciale i hhv. arbejds- og organisationspsykologi samt klinisk psykologi.
Anette Obenhausen er med +12 års international erfaring ekspert inden for personlig effektivitet og optimering af personlige arbejdsprocesser på alle organisatoriske niveauer.
Tina Reichstein har en cand.mag. i dansk og retorik og har blandt andet arbejdet som ekstern lektor på København universitet, og som redaktør og sproglig rådgiver inden for pensions- og forsikringsbranchen.

Fælles for dem alle er, at de har stort kendskab til lige præcis de problemstillinger, du møder i din hverdag – og så brænder de for at give dig endnu flere kompetencer og klæde dig godt på.

Praktisk
Uddannelsen afholdes i lækre, 5-stjernede omgivelser på Copenhagen Marriott Hotel og på Radisson Blu Scandinavia Hotel, som begge byder på inspirerende mødefaciliteter og udsøgt fuld forplejning.

Ved afslutning på uddannelsen modtager du et uddannelsescertifikat.

Læs mere om kurset, og tilmeld dig allerede i dag

Vi og vores undervisere glæder os til at byde dig velkommen!