Tag kontrol over din faglige udvikling

Ved samfundets genåbning blev dansk økonomi hjulpet på vej ud af coronakrisen. Nøgletal peger på, at meget af aktiviteten dermed også er vendt tilbage. Ledigheden er faldet, og beskæftigelsen stiger. Dette bevirker, at mange lønmodtagere har besat nye stillinger. Vi ser derfor et stort behov for at udvikle faglige kompetencer mere end nogensinde før.

Coronakrisen har ændret mange ting på godt og ondt. Mange er glade for, at der igen er kommet gang i samfundet, som vi kendte det før coronakrisen meldte sin ankomst tilbage i marts 2020. Som en negativ følge af krisen, mistede en masse mennesker deres jobs til corona og den medfølgende frygt for økonomisk kollaps, udfordrede mange virksomheder og medarbejdere.

Det har været en overvældende og svær tid for mange mennesker. Coronakrisen har samtidig skabt en række gode muligheder – nye spændende tendenser og arbejdsnormer, nye stillinger, mere fleksibilitet og en nødvendighed for innovativ digitalisering. Vi har alle været nødsaget til at udvikle os i takt med disse tendenser. For de fleste har det været udfordrende og svært at skulle lære at navigere i. Vi skal lære at trives i et agilt arbejdsmiljø.

Nogle af de nye stillinger coronakrisen har affødt, kræver nogle andre funktionelle kompetencer, end der har været behov for førhen. Derfor er vi nødt til at indstille vores mindset til at turde at ville forbedre, udvikle og lære – hvilket man aldrig bliver for gammel til.

Udvikl dine faglige kompetencer med et kursus hos Montus

Faglige kompetencer er funktionelle i op til 10 år. Herefter er vi alle nødt til at videreudvikle vores kompetencer løbende, og hvilken bedre løsning til dette, end et af Montus’ spændende, kvalitetssikrede kursusforløb. Vi kan hjælpe dig med at skabe og forbedre dine karrieremæssige muligheder både nu og i fremtiden.

Corona har endvidere bevirket, at vi går på arbejde på en mere digital og fleksibel måde. Hvordan skal vi så håndtere de mange nye krav og forandringer på arbejdspladsen? Den teknologiske udvikling vil medføre nye jobs og kompetencekrav. Nogle jobs vil måske endda blive erstattet af noget helt andet. Endvidere ser vi en stigning i løst ansatte, hvorfor vi skal kunne være i stand til at varetage næste arbejdsopgave hurtigt og effektivt.

Montus tilbyder en lang række lærerige kurser og inspirerende konferencer. De afholdes alle i København, Odense og Aarhus. Vi kan videreudvikle og udfordre dig inden for alt lige fra HR & ledelse, IT, økonomi til personlig udvikling, salg og marketing.

Læs mere om vores spændende udbud her, og start din udvikling allerede i dag.