Tid til refleksion i sommerferien

De fleste af os skal på velfortjent sommerferie lige om hjørnet efter endnu et godt og måske endda lidt hektisk forår. Tid til refleksion er vigtigt og nødvendigt for at finde frem til, hvilke faglige områder som du ønsker at udvikle dig inden for – udvikling er afgørende i alle livets facetter, fagligt såvel som personligt.  

Sommerferien tilbyder som regel lidt mere plads til at overveje, om nogle af dine faglige kompetencer kunne trænge til et brush-up, eller om du har brug for at dygtiggøre dig inden for helt specifikke områder. Måske har du brug for at fokusere på de mere personlige kompetencer for at skabe mere ro, overskud og glæde, når du vender retur efter sommerferien?

Hos Montus Business Academy tilbyder vi et bredt udvalg af forskellige faglige og personlige kurser og uddannelser – og har du eller din virksomhed behov for, at vi skræddersyr et internt kursus til jer, kan vi og vores undervisere med garanti imødekomme jeres ønsker og behov.

Arbejdsmarkedet udvikler sig

Med et arbejdsmarked som er i konstant udvikling er det vigtigt, at du som medarbejder følger med udviklingen og forbliver attraktiv på arbejdsmarkedet og samtidig forbedrer dine chancer for nye arbejdsopgaver. Det er nødvendigt, at du holder dig opdateret på dit fagområdes udvikling, så du også sikrer din egen markedsværdi.

Faglige kompetencer er funktionelle i op til 10 år, men det er vigtigt hele tiden at holde sine kompetencer ajourført. Montus Business Academy udbyder spændende og kvalitetssikrede kursusforløb, som kan forbedre dine karrieremæssige muligheder både nu og i fremtiden. Du kan se hele vores udvalg af kurser her.

Brug sommerferien til at komme ned i gear og udnyt tiden til at reflektere over, hvordan du stiller dig stærkere i forhold til arbejdsmæssige såvel som personlige udfordringer og muligheder.

Skynd dig – Montus giver sommerrabat

Montus Business Academy giver lige nu 20% rabat på hele vores kursus- og uddannelseskatalog ved tilmelding senest fredag d. 29. juli 2022 ved brug af rabatkoden ”SOMMER2022” ved tilmelding.

Vi glæder os til at byde dig og dine kolleger velkommen i 5-stjernede omgivelser på et af Montus Business Academys arrangementer.

Se vores store udvalg af kurser- og uddannelser her og tag ansvar for din eller din kollegas læring og videreudvikling i dag. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev her.