Udnyt Microsoft Office-pakken optimalt, og effektivisér din arbejdsdag

De færreste medarbejdere udnytter kun en brøkdel af de funktionaliteter, som de har til rådighed i deres arbejdsprogrammer. Dette på trods af, at nutidens Office-pakke er fyldt med avancerede og anvendelige faciliteter, som kan effektivisere arbejdsdagen betydeligt.

Ofte bruger medarbejdere mere tid på at få programmerne til at makke ret samt finde de funktioner, de skal bruge i stedet for at bruge programmerne effektivt til at løse deres daglige arbejdsopgaver. Faktisk er der lavet studier, som viser, at medarbejdere kan spare mere end 10 minutter dagligt ved at effektivisere deres arbejdsgange i Office-pakkens forskellige programmer.

For at blive mere effektiv i hverdagen er det derfor helt essentielt at videreudvikle sine kompetencer i Office-pakken.

Kom på et MS kursus hos Montus Business Academy
Få opgraderet din viden inden for bl.a. Microsoft Office-programmerne Word, Excel, PowerPoint eller Outlook. Uanset om du er nybegynder eller superbruger, så har vi et kursus, der passer til dit niveau.

Med vores kompetencegivende læringsforløb styrker du dine evner inden for IT og opnår en lang række værktøjer, som i vores digitaliserede verden i dag er uundværlige. Med den nyeste viden og de rigtige værktøjer øges virksomhedens effektivitet, og du styrker din attraktivitet på arbejdsmarkedet.

Alle arrangementer inkluderer relateret e-learning materiale og afholdes i luksuriøse, 5-stjernede omgivelser på Copenhagen Marriott Hotel i København og på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus. Begge hoteller tilbyder fantastiske og inspirerende kursusfaciliteter og vil sørge for en udsøgt fuld forplejning i deres delikate restauranter. Du går altså ikke kun hjem med ny viden og brugbare arbejdsværktøjer, du går også hjem med en uforglemmelig oplevelse.

Derudover vil du modtage et diplom som bevis for din deltagelse, og der vil være rig mulighed for at netværke med ligesindede deltagere samt undervisere.

Se vores store udvalg af kurser her.