Udnyt tiden til at reflektere over dine kompetencer

Lad tiden nu bringe dig nye muligheder

Covid-19 har gjort sit indtog på os alle, og vi befinder os ikke længere i vores vante comfort zone. Vi er tvunget til at omstille os til en ny hverdag – både arbejdsmæssigt og privat. Situationen stiller krav til, at vi byder forandringerne velkommen for en stund og tilpasser os den nye virkelighed. Det kan dog føles svært og uoverskueligt for den enkelte, men det er vigtigt at fokusere på at bevare roen, motivationen og troen på, at vi i fællesskab kan komme godt ud på den anden side.

Lige nu er det vigtigere end nogensinde at bevare din opmærksomhed på tilværelsen og sørge for, at dit psykiske overskud og dit fysiske velvære er i balance. Et overskud, som du skal bruge til at bevare de positive tanker, håndtere de nuværende forandringer og ikke mindst få gode ideer til fremtiden. 

Brug tiden til at reflektere

Vi går en ny tid i møde, som stadig er påvirket af uvished og mange spørgsmål til fremtiden. De fleste af os spørger os selv, hvornår vi kan komme tilbage til den hverdag, vi kendte og levede i for kort tid siden. Indtil at hverdagen igen finder sted, kan det være oplagt at have fokus på at styrke sig selv. Er der særlige områder, hvor du føler, at du bør blive en bedre udgave af dig selv? Blive en bedre medarbejder og kollega? Eller blive en bedre leder på din arbejdsplads?
Benyt tiden nu til at reflektere over, hvordan du kan gøre en forskel for dig selv og dine omgivelser! 

Tag ansvar for din egen læring og udvikling, og lad Montus byde dig velkommen på et kompetencegivende og inspirerende kursus. 

De bedste hilsner
Montus-teamet.