1 times gratis, online webinar – Følelsesmæssig intelligens

Live oplæg fra Sagar Constantin. Tilmeld dig her.

Sådan kan følelsesmæssig intelligens styrke dit lederskab

Følelsesmæssig intelligens bliver en større og større del af det at drive ledelse. Mange forskere peger på, at netop følelsesmæssig intelligens (EI) kommer til at spille en afgørende rolle for trivslen på arbejdspladserne og muligheden for at holde på nuværende medarbejdere og tiltrække nye. I dag taler mange om psykologisk tryghed, og kernen af psykologisk tryghed er netop en høj EI. 

På dette spændende og inspirerende webinar vil Sagar Constantin dele gavmildt ud af sin store indsigt i EI og give dig et indblik i, hvad EI er, og hvordan du som leder kan bruge det til at styrke dit lederskab.  

Udbytte
✔️ Forstå vigtigheden i følelsesmæssig intelligens
✔️ Sådan bruger du EI i dit lederskab
✔️ Skab høj psykologisk tryghed og bedre resultater
✔️ Simple redskaber til at styrke din EI.

Til sidst i webinaret vil Sagar fortælle om vores spændende lederuddannelse innerMBA. Vi håber naturligvis, du vil blive hængende og høre om den, men du kan også nøjes med at høre oplægget 😊

Underviser
Sagar Constantin er blandt Danmarks højest evaluerede foredragsholdere og undervisere med speciale inden for psykologi, neuropsykologi og personlig udvikling. Sagar har tidligere arbejdet som leder på både på TV2 og DR. Hun har været ejer af flere succesfulde virksomheder og er forfatter til syv bøger. Hun har gennem de sidste 23 år undervist og holdt foredrag for tusindvis af begejstrede tilhørere, hvor hun har inspireret med sit intense nærvær og sin positive udstråling. 

Vi glæder os til at byde velkommen!