Chefsekretærkonferencen: konferencen for hele kontorets sparringspartner

Som chefsekretær er du hele kontorets sparringspartner, virksomhedens ansigt udadtil og en helt uundværlig hjælp. Presset er stort, og opgaverne er mange. Chefsekretærkonferencen sætter derfor fokus på, hvordan man i rollen som chefsekretær bedst udnytter, håndterer og griber stillingen an.

Dagen startes ud med modulerne ”Navigér i din rolle som chefsekretær” og ”Den travle chefsekretær – lær at holde hovedet koldt”, som begge afholdes ved Marika Tingleff. På modulerne lærer du at forstå din rolle som koordinator i den organisatoriske kontekst samt holde fokus og derved forblive effektiv. Der sættes fokus på at minimere arbejdslivets stress, som skal sikre overskud og effektivitet.

Herefter undervises der i modulet ”Kommunikér, så det bliver hørt og husket” ved Tina Reichstein. Her får du en masse værktøjer og metoder, der kan bruges i både skriftlig og mundtlig kommunikation. Der undervises eksempelvis i, hvordan der kommunikeres til en målgruppe. Ligeledes får du som deltager nogle idéer til, hvordan du kan strukturere både din skriftlige og mundtlige kommunikation, så modtageren forstår dit budskab med det samme.

Konferencen sluttes af med modulet ”Lad Outlook effektivisere din arbejdsdag” ved Anette Obenhausen. Dette modul drejer sig om at optimere og effektivisere din dag ved brugen af Outlook. Der sættes fokus på gode redskaber og simple tips, som kan effektivisere arbejdsdagen betydeligt med alt fra kommunikation til planlægning. Her lærer du altså at udnytte Outlooks mange muligheder.

Du kan se hele programmet og læse meget mere om konferencen her.

Tidligere deltagere udtaler:

Dygtige undervisere, der formåede at overbringe budskaberne på en levende, interessant og forståelig måde – rigtig godt!!

”En konference der virkelig levede op til mine og mine kollegers høje forventninger. Super givende og inspirerede dag, der gav mig en god portion nye værktøjer til arbejdet som chefsekretær. Yderst kompetente og engagerede undervisere. Meget lækre mødefaciliteter og frokost på Marriott. Alt i alt en fremragende og gennemført konference. Tak til MONTUS.” 

Tilmelding
Tilmeld dig direkte her, på e-mail info@montus.dk, eller ring til os på tlf. +45 5372 8000. Vi sidder klar til at tage dit opkald.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!