1 times gratis, online webinar – Det personlige og indre lederskab

Live oplæg fra Sagar Constantin. Tilmeld dig her.

I en tid hvor kravene til ledere og virksomhedsejere konstant ændrer sig, og hvor det at drive ledelse ikke blot handler om at skabe en god bundlinje, bliver det nødvendigt at tilegne sig nye kompetencer til at forstå sig selv og andre bedre.

For at blive en god leder kræver det, at du er bevidst om dine egne handlemønstre, tanker og følelser, og at du formår at være i balance med dig selv.

På dette spændende og inspirerende webinar vil Sagar Constantin dele ud af sin viden og give dig små effektive greb til at blive en endnu bedre leder.

Udbytte
✔️ Få indblik i fremtidens ledelse, og hvad de vigtigste og mest attraktive færdigheder bliver
✔️ Konkrete bud på, hvad fremtidens ledelse kræver, og hvordan du kan komme til at stå endnu stærkere
✔️ Simple redskaber du kan bruge i hverdagen til at styrke dig indre lederskab

Til sidst i webinaret vil Sagar fortælle om vores spændende lederuddannelse innerMBA. Vi håber naturligvis, du vil blive hængende og høre om den, men du kan også nøjes med at høre oplægget 😊

Underviser
Sagar Constantin er blandt Danmarks højest evaluerede foredragsholdere og undervisere med speciale inden for psykologi, neuropsykologi og personlig udvikling. Sagar har tidligere arbejdet som leder på både på TV2 og DR. Hun har været ejer af flere succesfulde virksomheder og er forfatter til syv bøger. Hun har gennem de sidste 23 år undervist og holdt foredrag for tusindvis af begejstrede tilhørere, hvor hun har inspireret med sit intense nærvær og sin positive udstråling. 

Vi glæder os til at byde velkommen!