Du bliver lykkeligere, når du er taknemmelig

  • Hvordan kan nogle mennesker føle sig rige, selv om de ikke har ret mange penge?
  • Hvorfor kan nogle være glade og have overskud, selv om de har meget at kæmpe med?
  • Hvad gør de mennesker, der tiltrækker så meget godt i deres liv?

Vi danskere har potentiale til at være verdens lykkeligste, men hverdagen er for mange en kamp for at overkomme lange to-do-lister og overleve forventninger af alle slags. Vi drøner af sted i hamsterhjulet for at opnå mere, købe mere og være bedre udgaver af os selv, men fordi vi ikke rigtig lykkes med alt det, vi vil, oplever vi ikke glæden ved det, vi faktisk har. Måske er du også ofte småutilfreds og drømmer om mere tid, overskud og glæde.

Ny forskning viser, at der i taknemmelighed ligger en kæmpe kraft. Taknemmelighed er et valg og en tankegang, der både neurologisk og sociologisk kan ændre dit livssyn og dermed din hverdag. Med taknemmelighed kan du optimere din hjerne, styrke dit immunforsvar, påvirke dit humør og blive bedre til at huske. Du kan også opnå en bedre nattesøvn, tiltrække flere penge og særlige venskaber og skabe det liv, du inderst inde drømmer om. Den amerikanske taknemmelighedsekspert Robert A. Emmons har for eksempel fundet ud af, at taknemmelige mennesker har 10 procent færre stressrelaterede sygdomme, tjener op til 7 procent mere og kan leve på til 7 procent længere.

Montus inviterer til konferencen ”Stresshåndtering (2 dage)”
I samarbejde med erhvervssociolog, mentaltræner og forfatter til den aktuelle bog “TAK!”, Rikke Østergaard, inviterer Montus til denne spændende og indsigtsgivende 2-dagskonference, hvor der stilles skarpt på fænomenet stress, samt hvordan man både forebygger og håndterer stress på arbejdspladsen og i en travl hverdag.

Du lærer om stress som begreb og sygdom samt opnår forståelse for, hvilke generelle fysiske, psykiske og adfærdsmæssige symptomer hos dig selv og andre, du skal være særligt opmærksom på. Herefter introduceres du for, hvilke konsekvenser stress kan få for individet, omgivelserne og virksomheden. Desuden sætter konferencen fokus på selve håndteringen af stress, herunder hvordan du både forebygger og håndterer stress i arbejds- og privatlivet.

Konferencen afholdes i luksuriøse, 5-stjernede omgivelser på Copenhagen Marriott Hotel i København og på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus. Begge hoteller tilbyder fantastiske og inspirerende kursusfaciliteter og vil sørge for en udsøgt fuld forplejning i deres delikate restauranter. Du går altså ikke kun hjem med ny viden og brugbare arbejdsværktøjer, du går også hjem med en uforglemmelig oplevelse.

Konferencen er for dig, som interesserer sig for stress som indsatsområde eller blot ønsker redskaber til at håndtere stress i hverdagen. Eksempelvis ledere, HR-medarbejdere, arbejdsmiljø- og tillidsrepræsentanter, arbejdsmiljøprofessionelle og den almene medarbejdergruppe.

Du får inden konferencen adgang til et inspirerende og lærerigt e-learning materiale med teoretisk viden og praktiske redskaber, som har fokus på stress fra A-Z. Du kan med fordel også bruge materialet som et effektivt opslagsværk efter endt konference.

Læs mere om dagens program og tilmeld dig og dine kolleger.