Hvad siger underviserne selv om innerMBA®?

innerMBA er en lederuddannelse med fokus på at styrke det indre lederskab, og derved fremstå med langt mere autenticitet og gennemslagskraft.

innerMBA hjælper dig med at stå stærkere i dig selv og dit lederskab. Når du finder hvile i dig selv, bliver du samtidig mere bevidst om, hvem du er som leder. Du vil samtidig opleve, at dit lederskab løfter sig til et helt nyt niveau, uanset hvor du befinder dig i din lederkarriere.   

Uddannelsen er for alle ledertyper – uanset om du fortsat overvejer at blive leder og gerne vil starte dit lederskab med de bedst mulige forudsætninger, eller om du har flere års ledererfaring. 

På innerMBA er den nyeste viden omsat til konkrete redskaber, du kan implementere for at skabe de ønskede forandringer i din hverdag.

Du får skærpet din bevidsthed, og bliver langt mere opmærksom på dit indre kompas, så du bliver klædt på til at træffe de vigtigste og bedste beslutninger i enhver situation.

Som et af uddannelsens grundlæggende læringsmål, fokuserer vi på evnen til at opbygge ægte relationer. Vi tilskyndes til at turde åbne op, vise sårbarhed og på den måde blive mere bevidste om vores styrker og udviklingsområder.

Vi får samtidig fjernet de unødvendige lag, der skaber stress, uklarhed og nogle gange gør, vi løber i den forkerte retning – simpelthen fordi vi ikke har os selv med. Resultatet bliver et indre ståsted og lederskab, som vil opleves langt mere afbalanceret, harmonisk, roligt og robust.  

Udviklingsprocessen finder sted i lige præcis det tempo, du føler dig tryg ved, således at både du, dine kolleger, din familie og øvrige omgangskreds får størst muligt udbytte.

Lyder innerMBA som noget for dig? Så læs meget mere om uddannelsen, og tilmeld dig her.

Du kan også tilmelde dig vores gratis, online infomøde den 15. marts fra kl. 16:00-17:00 eller d. 14. april 2023 kl. 10:00-11:00, hvor du får mulighed for at møde underviserne og blive klogere på, om det er den rette lederuddannelse for dig.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores innerMBA!