Stor konference for chefsekretærer på Radisson i Aarhus og på Marriott i København

Der sker meget inden for sekretærområdet i de kommende år. Det traditionelle sekretærjob er ved at forsvinde, og chefsekretærer i hele Danmark har lige nu behov for at styrke deres kompetencer og opnå større effektivitet. Derfor præsenteres årets store sekretærkonference.

Grib muligheden for at gøre en forskel i dit arbejds- & privatliv. Sæt dig godt, men opmærksomt til rette for budskaberne og inspirationen kommer farende i en lind strøm!…

I samarbejde med en række dygtige, inspirerende og yderst kompetente eksperter inviterer vi hermed dig og dine kolleger til årets store Chefsekretærkonference. Eksperterne vil alle bringe oplæg med høj faglighed, praktiske erfaringer og konkrete værktøjer, der kan bruges af alle med koordinerende ansvarsopgaver. Efter deltagelse på konferencen vil du kunne mærke en tydelig forskel i dit daglige arbejde og overblik.

Du får indsigt i, hvordan du som chefsekretær, PA eller anden administrativ koordinator bliver bedre til at navigere rundt i din rolle samt får effektive redskaber til at håndtere de mange krav og forventninger, du møder på arbejdspladsen hver dag.

Chefsekretærer, direktionssekretærer mv. er samlet på disse to dage, og vi synes, at det kunne være spændende at have jer med. Det vil glæde os, hvis I også har lyst til at deltage.

— Videresend gerne til dit eget netværk af chefsekretærer — 

Tidligere deltager
”En konference der virkelig levede op til mine og mine kollegers høje forventninger. Super givende og inspirerede dag, der gav mig en god portion nye værktøjer til arbejdet som chefsekretær. Yderst kompetente og engagerede undervisere. Meget lækre mødefaciliteter og frokost på Marriott. Alt i alt en fremragende og gennemført konference. Tak til MONTUS.”

Læs mere om konferencen her.