Effektivisér dine arbejdsrutiner med Excel

Excel har siden 1990’erne været det absolut mest populære regnearksprogram og bliver i dag anvendt af stort set alle virksomheder. Programmet bruges som et alsidigt værktøj til at facilitere daglige arbejdsopgaver lige fra små medarbejderlister, opstilling af tabeller, budgetplanlægning, forretningsplan, rapportering, analyse af data og effektivisering af opgaver til mere beregningstunge regnskabsopstillinger over flere ark.

Excel kommunikerer desuden rigtig godt sammen med resten af Office-pakken, og medarbejdere med gode Excel skills kan sikre virksomheden stor besparelse i både tid og penge. Det er altså yderst attraktivt for virksomheder at udvikle deres medarbejderes kompetencer i Excel.

Montus inviterer til en række Excel kurser
Montus har skræddersyet og sammensat en række Excel kurser, der tilgodeser specifikke behov og niveauer. På kurserne lærer du at bruge Excel som et alsidigt værktøj til at facilitere daglige arbejdsopgaver samt lærer, hvordan programmet kan effektivisere din hverdag betydeligt.

Vi udbyder følgende Excel kurser

Excel Uddannelsen
Montus udbyder også ”Excel Uddannelsen (5 moduler)”, hvor du får en komplet indlæring i de mange faciliteter og muligheder, som findes med Excel, således at du efter endt uddannelse vil have styrket dine Excel kundskaber markant samt opleve optimeret effektivitet i dagligdagen.

Alle arrangementer inkluderer fuld forplejning, relateret e-learning materiale samt diplom som bevis for din deltagelse. Der vil desuden være rig mulighed for at netværke med ligesindede deltagere samt undervisere.

Alle arrangementer henvender sig til brugere af Excel 2016, 2013, 2010, 2007 eller 365.

Find det arrangement, der passer til lige netop dine ønsker, og øg dine kompetencer inden for Excel.