Derfor er kompetenceudvikling så vigtigt

Der ses en større efterspørgsel på nye og anderledes jobmuligheder, og derfor er vi nødsaget til at udvikle os i takt med disse tendenser og lære at trives i et agilt arbejdsmiljø, hvis vi fortsat skal være attraktive på nutidens såvel som fremtidens arbejdsmarked.

Her er 6 gode grunde til at du eller dine kolleger skal deltage på et af Montus Business Academys kompetencegivende kurser:

  1. 1. Du har mulighed for at vælge det kompetencegivende forløb, som passer præcis til dit/jeres individuelle behov
  2. 2. Faglige kompetencer er funktionelle i op til 10 år, hvorefter videreudvikling er nødvendigt
  3. 3. Udvid dit netværk – brug efteruddannelse til at få nye bekendtskaber og kontakter, som du kan trække på i dit arbejdsliv
  4. 4. Efteruddannelse styrker din markedsværdi og giver bedre mulighed for jobskifte eller lønforhøjelse
  5. 5. Den teknologiske udvikling medfører nye jobs og kompetencekrav, som stiller større krav til dig som medarbejder
  6. 6. Der ses en stigning i løst ansatte, hvorfor vi skal kunne være i stand til at varetage næste arbejdsopgave hurtigt og effektivt.

Hos Montus Business Academy tilbyder vi en bred vifte af kurser, som sikrer dit og dine kollegers professionelle ståsted og faglige udvikling. Med vores produktsortiment, som består af mere end 50 forskellige kvalitetssikrede og højaktuelle kurser, konferencer og uddannelser, garanterer vi at imødekomme lige præcis dine og jeres behov.

Vores arrangementer afholdes i yderst inspirerende og 5-stjernede omgivelser i København, Aarhus og Odense, og i samarbejde med en lang række kompetente og passionerede undervisere og foredragsholdere garanterer Montus Business Academy en oplevelse ud over det sædvanlige.

Dit fagområde ændrer sig

De fleste brancher er i dag præget af høj konkurrence, hvorfor der bliver stillet højere krav til den enkelte medarbejder samt de forskellige teams på tværs af afdelinger.

Vigtigheden i at videreudvikle sig påvirkes altså ligeledes af det pågældende marked samt fagområde, du befinder dig i. Det kan være, at der er en ny teknologi, som introduceres til din branche, og som gør det nødvendigt for dig at udvikle dig inden for et bestemt område. Det kan også være, at du blot ønsker at sikre din markedsværdi eller holde dig opdateret på dit fagområdes udvikling.

Især inden for de digitale områder som online marketing er det enormt vigtigt at være opdateret, da der hele tiden sker nye ting, som ændrer vores måde at arbejde på eller mulighederne på markedet. Kun ved at efteruddanne dig, kan du bedst følge dit fagområdes udvikling.

Nutidens travle og agile arbejdsmarked

Størstedelen af vores kurser er tilpasset nutidens travle og agile arbejdsmarked og vil stille dig stærkt i forhold til arbejdsmæssige udfordringer. Se nogle af vores mest populære kurser her:

Deltag på vores kurser og arrangementer

Montus Business Academy tilbyder en lang række lærerige og inspirerende kurser, konferencer og uddannelser. Kurserne afholdes i København, Aarhus og Odense.  Vi kan videreudvikle og udfordre dig inden for alt fra HR & Ledelse, IT, økonomi til personlig udvikling, salg og marketing.

Gør ligesom mange andre tilfredse kursister, og deltag på et af vores mange kurser. Læs hvad vores kursister siger om os på Trustpilot her.

Læs mere om vores spændende udbud, og start din faglige og personlige udvikling allerede i dag.