Efteruddannelse er en gevinst – også for virksomhederne

De danske medarbejdere har i de sidste mange år gjort brug af efteruddannelse som en vej til at udfordre deres personlige udvikling, men i høj grad også som et værktøj til at styrke deres faglighed – til gavn for både deres nuværende og kommende jobsituation. Men hvad med virksomhederne, som bruger enorme ressourcer i både tid og penge på at sende medarbejderne af sted på efteruddannelse? Hvad gavner det dem, og kan det overhovedet svare sig?

Tænketanken DEA offentliggjorde i 2016 en større undersøgelse, som bl.a. satte fokus på, om efteruddannelse gavner virksomhedernes effektivitet og kvalitet i opgaveløsningen. I undersøgelsen deltog mere end 1.000 virksomheder, og resultatet heraf var positivt og bekræftende. Halvdelen af de adspurgte virksomheder svarede ja til, at deres medarbejderes effektivitet i arbejdet, omstillingsevne og kvalitet i opgaveløsningen styrkes af efteruddannelse, samt at deres fleksibilitet over for nye opgaver eller arbejdsområder forøges ved brugen af efteruddannelse.

Efteruddannelse giver kompetencer til fremtiden

Som dansk virksomhed er det derfor en god investering af kaste penge efter medarbejdernes efteruddannelse, hvis Danmark skal sikres en moderne arbejdsstyrke med de konkrete, nødvendige og avancerede kompetencer, så vi nu og i fremtiden kan kæmpe med på den internationale bane.

Deltag i et kompetencegivende efteruddannelsesforløb hos Montus

Tag allerede i dag din del af ansvaret for samfundets nødvendige kompetenceudvikling og tilmeld dig, dine kolleger eller din virksomhed til et af Montus Business Academy’s højt faglige og aktuelle efteruddannelsesforløb, som afholdes i samarbejde med kompetente og erfarne undervisere og foredragsholdere i lækre 5-stjernede hotelomgivelser i København og Aarhus.

Du finder hele palletten af kurser, konferencer og uddannelse her eller ved at klikke på de specifikke produktkategorier nedenfor:

Vi glæder os til at byde velkommen.