Kommunikation

Kommunikation

Styrk dine kommunikative evner med et kompetencegivende læringsforløb hos os. Med redskaberne til at skærpe din kommunikation forbedrer du din mulighed for at få dit budskab igennem hos dine kolleger, leverandører og andre vigtige interessenter.

Alle arrangementer inkluderer relateret e-learning materiale og afholdes i luksuriøse, 5-stjernede omgivelser på Copenhagen Marriott Hotel i København og på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus. Begge hoteller tilbyder fantastiske og inspirerende kursusfaciliteter og vil sørge for en udsøgt fuld forplejning i deres delikate restauranter. Du går altså ikke kun hjem med ny viden og brugbare arbejdsværktøjer, du går også hjem med en uforglemmelig oplevelse.

Derudover vil du modtage et diplom som bevis for din deltagelse, og der vil være rig mulighed for at netværke med ligesindede deltagere samt undervisere.

Kurser & konferencer

På denne konference bliver du helt skarp på, hvordan du bliver en endnu bedre udgave af dig selv og lærer at udvikle dit personlige potentiale inden for kommunikation.

Denne lærerige konference sætter fokus på, hvordan du som chefsekretær og virksomhedens centrale ressource bedst udnytter, håndterer og griber din rolle an.

Kurset giver dig redskaber til at skabe en effektiv og motiverende hjemmearbejdsplads med sunde vaner og fokus på kommunikation og relationen til din leder og kolleger.

Denne konference giver dig værktøjerne til at navigere i en travl og krævende hverdag og har bl.a. fokus på din mentale robusthed, motivation og selvtillid.

Dette lærerige kursus skærper din skriftlige kommunikation i arbejdsregi, så du bliver læst og forstået professionelt, troværdigt og overbevisende.

Denne konference giver dig som leder effektive værktøjer til at forebygge og håndtere konflikter på arbejdspladsen, så du kan minimere konflikternes alvorlige konsekvenser.

På denne konference rustes du til at kommunikere effektivt på tværs af organisationen, så du får dit budskab sikkert frem og undgår kritiske misforståelser.

På denne konference får du inspiration til dit lederskab, samt konkrete værktøjer til at styrke din lederrolle, og derigennem skabe ny værdi for dine medarbejdere og virksomhed.

Dette kursus gør dig i stand til at håndtere og strukturere alle dine daglige opgaver effektivt, så du kan forbedre din prioritering og øge din produktivitet.

På kurset kommer du ind til kernen i projektarbejdet og får værktøjer til også at håndtere de gængse udfordringer, så du kan nå i mål med dine og organisationens projekter.

På dette lærerige kursus lærer du teknikkerne og redskaberne til at afholde en succesfuld og professionel præsentation med troværdighed og overbevisning.

På dette kursus får du værktøjerne til at arbejde med de sociale medier professionelt i din forretningsstrategi, så du forbedrer virksomhedens bundlinjen.

Vores kunder taler for os

Nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og holde dig opdateret på kurser, konferencer, uddannelser m.m.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere