HR & ledelse

HR & ledelse

Styrk dine kompetencer inden for HR og ledelse med et eller flere af vores indsigtsgivende og inspirerende læringsforløb. Med din deltagelse øger du din viden og får de nyeste værktøjer til at arbejde effektivt med HR og ledelse på din arbejdsplads.

Alle arrangementer inkluderer relateret e-learning materiale og afholdes i luksuriøse, 5-stjernede omgivelser på Copenhagen Marriott Hotel i København og på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus. Begge hoteller tilbyder fantastiske og inspirerende kursusfaciliteter og vil sørge for en udsøgt fuld forplejning i deres delikate restauranter. Du går altså ikke kun hjem med ny viden og brugbare arbejdsværktøjer, du går også hjem med en uforglemmelig oplevelse.

Derudover vil du modtage et diplom som bevis for din deltagelse, og der vil være rig mulighed for at netværke med ligesindede deltagere samt undervisere.

Kurser & konferencer

Du får indblik i dine rettigheder som arbejdsgiver eller ansat samt overblik over de mest relevante bestemmelser, som kan have både praktisk og økonomisk betydning for dig.

På denne konference bliver du helt skarp på, hvordan du bliver en endnu bedre udgave af dig selv og lærer at udvikle dit personlige potentiale inden for kommunikation.

Du bliver klædt på til at kunne navigere i de ansættelsesretlige regler om barsel og sygdom, samt hvad man som arbejdsgiver og medarbejdere bør være opmærksomme på.

På dette kursus får du kendskab til den nye ferielovs principper samt overblik over overgangsordningen, som har både praktisk og økonomisk betydning for dig og din virksomhed.

På konferencen bliver du præsenteret for, hvordan du udøver nærværende og god ledelse fra distancen, samt hvordan du skaber resultater på tværs af tid, sted og kultur.

Enneagrammet 

4.500 DKK Ex moms

Denne spændende konference giver dig indsigt i og muligheden for at forstå og anvende Enneagrammet som redskab i dit arbejdsliv såvel som privatliv.

På denne tankevækkende konference lærer du om hjernens mange fascinerende funktioner, og hvordan du træner din hjerne til at blive endnu skarpere i en travl hverdag.

På dette kursus får du kendskab til alt i et regnskab samt redskaber til, hvordan du økonomisk håndterer og dokumenterer de økonomiske konsekvenser af hverdagen.

Denne konference giver dig som leder effektive værktøjer til at forebygge og håndtere konflikter på arbejdspladsen, så du kan minimere konflikternes alvorlige konsekvenser.

Lær at matche din ledelsesstil til din medarbejders behov for ledelse på en given opgave i en given situation – op opnå større medarbejdertilfredshed og bedre resultater.

På denne inspirerende konference får du værktøjerne i Mindfulness til at skabe mere balance, nærvær, bevidsthed og fokus i dit arbejdsliv såvel som i dit privatliv.

Denne indsigtsgivende konference giver dig en lang række værktøjer til, hvordan du øger din og andres motivation, trivsel og arbejdsglæde på arbejdspladsen.

På denne konference bliver du helt skarp på, hvordan du succesfuldt og effektivt gennemfører og udnytter det fulde potentiale af MUS som et strategisk ledelsesværktøj.

Denne konference sætter fokus på, hvordan Nudging kan påvirke din adfærd til at træffe bedre beslutninger, undgå mentale smutveje og gøre intentioner til handlinger.

Dette kursus gør dig i stand til at håndtere og strukturere alle dine daglige opgaver effektivt, så du kan forbedre din prioritering og øge din produktivitet.

På denne tankevækkende konference får du indblik i positiv psykologi samt lærer, hvordan du med de rigtige værktøjer kan udnytte dit og andres fulde potentiale.

Denne tankevækkende 2-dagskonference stiller skarpt på fænomenet stress, og hvordan stress forebygges og håndteres på arbejdspladsen og i en travl hverdag.

Denne tankevækkende og lærerige konference giver dig indsigt i, hvordan den moderne teori U kan udfordre din personlige lederstil og give dig mere autenticitet og nærvær.

På kurset kommer du ind til kernen i projektarbejdet og får værktøjer til også at håndtere de gængse udfordringer, så du kan nå i mål med dine og organisationens projekter.

På denne tankevækkende konference får I redskaber til de interne indsatser, der skal til for at hverdagen hos jer kan blive mere bæredygtig og klimavenlig.

På denne konference bliver du introduceret til den nyeste forskning inden for social intelligens, der har fokus på, hvad der sker i hjernen, når vi smitter hinanden.

På denne konference får du inspiration til dit lederskab, samt konkrete værktøjer til at styrke din lederrolle, og derigennem skabe ny værdi for dine medarbejdere og virksomhed.

På denne motiverende og faglige konference bliver der sat fokus på, hvordan du med få, konkrete værktøjer kan sætte rammen for det ideelle team, og hvad dette indebærer.

Uddannelser

Udvikl din karriere som koordinator el.lign., og bliv rustet til at håndtere en spændende, udfordrende og travl hverdag.

Boost dine lederkompetencer på dette ambitiøse og intense læringsforløb, som hæver barren for dig og din virksomhed.

Vores kunder taler for os

Nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og holde dig opdateret på kurser, konferencer, uddannelser m.m.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere