Leder-event 2023

Vi glæder os allerede til næste år!

Den 27. marts løb Montus’ årligt tilbagevendende lederevent af stablen på Copenhagen Marriott Hotel.

Over 140 ledere fra mere end 100 forskellige virksomheder fik den bedst tænkelige start på ugen, da de mandag formiddag fik fornyet deres perspektiv på det fleksible arbejdsliv, herunder hvordan vi skaber mening for hinanden og fællesskabet – og samtidig sikrer virksomheden resultater.

Til at formidle budskabet, havde vi til lejligheden allieret os med forfatter og ledelsesekpert Sagar Constantin, der til daglig underviser for Montus Business Academy på bl.a. innerMBA, Hjernedagen og Lederkonferencen.
De årlige temaer adresserede i det hele taget højaktuelle samtaleemner, hvor også ”Ingen Røvhuller her, tak!” ved ledelsescoach Birger Norup igangsatte summen rundt om bordene.

Vi kender alle sammen til røvhuller! 

At være i nærheden af eller samarbejde med besværlige mennesker kan være ekstremt drænende, ubehageligt og svært. I virksomhederne ses det særligt at skabe ineffektivitet, dårlige kollegiale relationer og uudnyttet potentiale. Det er derfor helt uvurderligt at lære at håndtere sådanne samarbejdsrelationer, så de tackles enten positivt eller i det mindste neutralt.

Et af flere glimrende bud på at højne både trivsel og arbejdsglæde, som Birger ser frem til at uddybe for mange flere af jer på konferencen Ingen Røvhuller her, tak! 

Forestil dig en helt ny grad af frihed med en 4-dages arbejdsuge!
Det var budskabet fra oplægsholder Pernille Garde Abildgaard. Med mere end 15 års ledererfaring fra både den private og offentlige sektor samt 3 bøger om kollektiv effektivitet bag sig, er hun i dag Danmarks førende ekspert inden for implementering af en 4-dages arbejdsuge.

Over 60 danske virksomheder og kommuner har allerede taget springet til en 4-dages arbejdsuge og høstet fordelene i form af lavere sygefravær, højere produktivitet, større arbejdsglæde – og dermed banet vej for bedre rekruttering og fastholdelse.

Du kan læse mere om Pernilles undervisning på konferencen 4-dages arbejdsuge.

TAK for de flotte tilbagemeldinger
Alt i alt var vores indtryk, at de mange fremmødte ledere gik derfra med en ny, tankevækkende viden og inspiration til at skabe merværdi for dem selv, medarbejderne og virksomheden. Her følger nogle af de reaktioner, vi hørte umiddelbart efter:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Super dygtige undervisere der alle var dygtige til at formidle og inspirerende at høre på.
 Sagars oplæg var virkelig godt! Og hun var samtidig sjov.

– Charlotte

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Tre rigtig dygtige undervisere! Meget passionerede og inspirerende.
Sagars oplæg var virkelig, virkelig godt, og jeg kunne have lyttet på hende i flere timer! Hun er en utrolig dygtig formidler, og indholdet var meget interessant.”

– Elisa Malling Beck

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”De gjorde det så godt alle 3 undervisere … De har en super fed tilgang til stoffet, og gjorde det både spændende og sjovt.
Generelt bare en rigtig god dag, hvor man går glad hjem :)”
– Tina Bork

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
”Skøn start på ugen. Kommer MEGET gerne en anden gang.
Jeg synes, at styringen var rigtig god. Og der var også en rigtig fin lyd. Skønt med de forskellige oplæg PowerPoint, håndholdt og så de forskellige lege. ”

– Christina Rud Kirkegaard

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Alle 3 undervisere var fulde af energi og drive. De var super gode og gennemgik meget relevante emner, som man kunne bruge med det samme.
Jeg gik hjem fuld af glæde og godt humør og følte mig tanket op med en masse nye ideer!”

– Annette Myrup

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“En dag med skøn energi, forenet med brugbar viden.
Det var en symfoni der passede så fint sammen. Og rigtig god ide med at starte med hjernestarteren, det virkede.”

– Søren Nielsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Meget velforberedt arrangement og yderst professionelt formidlet. Rigtig gode oplæg.”
– Majken Hansen