Træn din mentale robusthed, og få mere livskvalitet!

Den mentale robusthed er et fantastisk forsvar mod dagligdagens stress og udfordringer, der hurtigt kan komme til at tage over i en travl og foranderlig verden, hvor vi alle pludselig skal nå meget mere på den halve tid. Ved at træne sin mentale robusthed udvikler man den færdighed, der hjælper til at passe bedre på sig selv. Dog er det vigtigt at huske på, at mental robusthed bedst virker forebyggende og ikke som en decideret behandlingsform. Det er derfor essentielt at starte arbejdet med sin mentale robusthed så tidligt som muligt, inden stressen eller modgangen tager over.

Undersøgelser viser, at arbejdet med mental robusthed kan skabe bedre resultater for både virksomheder og medarbejdere. Ikke nok med at medarbejdernes trivsel og arbejdsglæde styrkes, så styrkes den generelle produktivitet samt resultatet på virksomhedens bundlinje også.

Derfor, arbejd struktureret med mental robusthed, og opnå øget motivation og glæde i hverdagen!

Træningen med mental robusthed bygger på flere årtiers studier inden for hjerneforskning og positiv psykologi, hvor det handler om at træne og kontrollere de gode tanker frem for de mindre positive hændelser, der har tendens til at fylde mere.

Montus Business Academy giver her 5 eksempler på, hvad du selv kan gøre for at udvikle og arbejde med din mentale robusthed:

  1. Positive følelser –Kultivér og hold fast i de positive følelser, så du bliver bedre til at se muligheder og løsninger frem for begrænsninger.
  2. Relationer –Benyt positiv kommunikation i din relation til andre og se, hvordan positiviteten spreder sig som ringe i vandet.
  3. Selvregulering –Behersk selvregulering i fritiden såvel som på arbejdet. Dvs. bevar roen og overblikket i pressede situationer, således du formår at handle konstruktivt, selv under pres.
  4. Styrker –Kend dine egne psykologiske styrker, og gør brug af disse i dit arbejde, således du styrker din arbejdsglæde og forebygger stress.
  5. Tænkning & problemløsning –Øv dig i at genkende og reflektere over tankefælder, hvor et negativt tankemønster fører til negative konklusioner osv.

Det hele starter med dig selv og din egen indstilling til arbejdet med mental robusthed, så du kan få mere glæde, motivation og gå-på mod i hverdagen.

Vi oplever alle modgang eller stressede perioder en gang imellem, men det handler om at tackle disse svære tider rigtigt således, at de ikke går hen og bliver en permanent situation. Med de rigtige metoder og værktøjer kan du træne din mentale robusthed, få mere modstandskraft og større livskvalitet. Dette er både til gavn for dig selv og din arbejdsplads, da medarbejdere, der trives, både har færre sygedage og er mere produktive.

Start allerede i dag med at træne din mentale robusthed og oplev større livskvalitet.

Hos Montus udbyder vi forskellige konferencer, hvor positiv psykologi, motivation, arbejdsglæde mv. bliver sat i fokus:

Psst… Få hele 20% rabat på ovenstående arrangementer i resten af 2018 ved at anføre rabatkoden ”LIVSKVALITET” ved tilmelding.

Vi ser frem til at byde jer velkommen.

De bedste hilsner
Montus Business Academy